Koncert: KING DUDE + Urok Концерт: KING DUDE + Урок

Organizacija: MM Concerts & Serbian Hellbangers

Američki dark neo-folk kant autor King Dude konačno se vraća u Beograd. Ovaj unikatni imetnik koji u svom zvuku spaja dark rock, prljavi blues, country rock pa čak metal i pank u poslednjih nekoliko godina privlači sve veću pažnju poklonika, kako underground scene tako i daleko širih muzičkih krugova.

 

King Dude definitivno proširuje granice i vidike unutar rok zvuka i tako reći diktira nastanak potpuno novog muzičkog pravca. Njihovi živi nastupi okarakterisani su od strane publike i štampe kao poseban koncertni doživljaj sa konstantnim preplitanjem akustičnog i električnog zvuka.

 

Prethodno i premijerno gostovanje ovog unikatnog izvođača izazvalo je veliko interesovanje fanova, a sam koncert dugo se nakon toga prepričavao.

Danas King Dude važi za jedno od vodećih svetskih imena ovog pravca tako da smo sigurni u još jedan nezaboravan koncert.

 

Istе večeри kao domaća podrška nastupiće Urok i izvesti jedan od svojih audio-vizuelnih performansa u kojima se prepliću dark, ambiental i drone stilovi upotpunjeni autentičnim vizuelnim identitetom. Za ovu priliku nastup će biti predstavljen kao deo Hronologije mrtvih svetova, koncepta koji je započet 2019. godine i koji se u raznim verzijama izvodi uživo sa konstantnim promenama i improvizacijama.

 

Ulaznice:

Prvih 100 oldschool fan ulaznica biće u prodaji od ponedeljka 09. decembra iskuljučivo u: Felix šopu (Beograd) kao i Mungos šopu (Novi Sad):

1.500din – prvih 50 ulaznica

1.800din – narednih 50 ulaznica

 

Nakon prodaje prvog kontigenta, ulaznice će biti nabavljive i putem Gigstx kao i Tickets.rs prodajne mreže.

 

Kapacitet je za sada ograničen na svega 250 ulaznica!

KING DUDE

https://www.facebook.com/kingdudemusic

http://www.kingdude.bandcamp.com

 

Komentari