Koncert: JOKER OUT Концерт: JOKER OUT

Mladi slovenački bend JOKER OUT za samo dva sata je rasprodao prvi samostalni koncert u Beogradu koji je zakazan za 3. novembar. Zbog neverovatnog interesovanja za njihov shagadelic rock`n`roll zvuk, dodali su još jedan koncert u Domu omladine 2. novembra. Prodaja ulaznica počinje 13. jula u 15 časova na prodajnim mestima i preko online platforme efinity.rs.

Euforija za muzikom mladića iz Slovenije ne prestaje. Iako je beogradska publika mogla da ih sluša u junu na Ušću, koncert u Domu omladine je rasprodat u rekordnom roku. Takođe, za samo nekoliko dana, su rasprodali dva koncerta u Novom Sadu koji će biti održani krajem oktobra. S obzirom da već imaju zakazane brojne nastupe širom Evrope, koncert 2. novembra u Beogradu će biti poslednja prilika za sve fanove iz Srbije da ih ove godine slušaju uživo.

Fanovi iz Srbije nepogrešivo horski pevaju njihove pesme na slovenačkom, a prošle jeseni su objavili i singl na srpskom jeziku »Demoni« i time pokazali koliko im je stalo do srpske publike, koja je u međuvremenu odlično prihvatila i njihovu drugu srpsku pesmu »Ona«.

Gde god da se pojave svojom moćnom muzikom, neverovatnom energijom i šarmom osvajaju srca, posebno devojaka. Već su rasprodali 12.000 karata za svoj najveći koncert 6. oktobra u ljubljanskoj Areni, a i dva koncerta u zagrebačkoj Tvornici, koji će biti održani u novembru posle beogradskog koncerta, su već rasprodati. Lista nastupa u ovoj godini vrtoglavo raste, pa su zakazane Irska, Britanska, Poljska, Španska i Nordijska turneja. Moć njihove muzike pokazuju i višemilionska slušanja njihovih pesama na streaming servisima, a evrovizijskih hit i generacijska himna »Carpe Diem« na Spotify-u broji više od 15 miliona slušanja, te se našao i na listi »Top 10 Spotify Global Viral Chart«.

Svoj muzički opus su započeli 2016. godine i razvili muzički pravac koji se naziva šagadelički rok (shagadelic rock`n`roll), a do sada su objavili dva albuma – „Umazane misli“ i „Demoni“. Njihov internacionalni potencijal prepoznaju i međunarodni mediji, pa BBC ističe saradnju sa Costellom, a The Mirror ih poredi sa Harryjem Stylesom. Bend trenutno radi i na svom prvom albumu na engleskom, koji bi trebalo da bude objavljen početkom sledeće godine.

Komentari