Koncert: Irie FM Концерт: Irie FM

Prvi veliki beogradski koncert za IrieFM i promocija novog albuma “Putevi”  u izdanju Mascoma zakazana  je za 15. decembar u Domu omladine. Pored hitova Kliziš“ „Putevi“ i “Što ti telo pulsira”, IrieFM će prvi put predstaviti publici nove pesme sa dugo očekivanog albuma.

 Specijalna ponuda CD + ulaznica može se kupiti na www.mascom.rs. Cena ulaznice u pretprodaji iznosi 1,000 din a na dan koncerta 1,100 din.

 

Osam članova, jedna dama, multi-task muzičari, kreativci, okupljeni oko jedne ideje – kreiranje nove muzike koja ima direktan pristup svojoj publici. Nakon prvog albuma i regea sa kojim su ih do sada najviše povezivali, album „Putevi“ pokazuje u kojim sve pravcima domaći pop zvuk može da se kreće. U matricama najsavremenijeg zvuka, odličnog i krajnje svedenog teksta, iskrenost ove osmorke osvaja u momentu. IrieFm ističe se kao sastav koji ne pravi kompromise kada je muzika u pitanju što publika prepoznaje i sa poverenjem iščekuje svaki novitet ovih zaljubljenika u muziku.

 

 

Predgrupe: Kezz i DRUM

Kezz – Tamara Ristić je producentkinja i live looping umetnica. Nova i sve popularnija forma njenih nastupa su live setovi, u kojima svoju autorsku muziku miksuje sa elektronikom i raznim drugim žanrovima, a uz sve to peva i improvizuje uživo. Prvi studijski album “Kezz” objavila je prošle godine u izdanju Mascom Records.

Grupa DRAM postoji od maja 2017. i žanrovski pripada kombinaciji Blue-Eyed Soula, Popa i Američkog Roots Rocka. DRAM u ovom trenutku na živim nastupima izvodi kombinaciju autorskog materijala i nestandardnih obrada stranih izvođača.

 

Komentari