Koncert: Huti Ota Tre, VIS Novi Dan, Chubby Ludwigs

Dom omladine Beograda u narednom periodu potrudiće se da predstavi, kad god je moguće, kvalitetne bendove sa regionalne rok scene u našoj zemlji. Prvi na redu je grad u kome se održava najdugovečniji srpski rok festival – Zaječar. Iskoristićemo ovo priliku da predstavimo našoj publici neke od pobednika Zaječarske gitarijade poslednjih godina, mlade i obećavajuće rok bendove najnovije generacije, koji svi od reda potvrdjuju staru narodnu poslovicu: Serbia rocks!

Cena ulaznice: 200 dinara.

Huti Ota Tre

Bend Huti Ota Tre nastao je u garaži 1. decembra 2012. godine u Zaječaru. Pravac muzike koji sviraju je fuzija rokenrola, hip hopa, panka i fanka. Pojedinačno dobri muzičari u relativno mladom sastavu izvojevali su pobedu, po oceni publike na 47. Zaječarskoj gitarijadi. Takođe, Huti Ota Tre našao se na bini 52. Fesitivala kulture mladih Srbije u Knjaževcu. Nakon nastupa u klubu Blue Moon, 25. januara tekuće godine, ovi Zaječarci uzeli su učešće na takmičarskom festivalu demo bendova DEMO MASTERS povodom 50 godina  Doma omladine Beograda gde su u devetoj rundi odneli pobedu publike.

 

Huti Ota Tre su:

Davor Jevtić – vokal

Branislav Nikolić – gitara

Nikola Jovanović – bubanj

Strahinja Anđelić – bas

Ivan Andrijašević – di-džej (gramofoni)

 

VIS Novi Dan

VIS Novi Dan je osnovan u novembru 2010. godine u Zaječaru i okrenut je isključivo autorskom radu. Bend je nastupao, kako u Zaječaru, tako i u Kučevu, Donjem Milanovcu, Novom Bečeju, Beogradu. Njegovi članovi su zaječarski srednjoškolci i jedan profesor. Zanimljivo je reći da bend ima i izvestan broj kompozicija na stihove velikih srpskih i svetskih pesnika. Na 46. Zaječarskoj gitarijadi 2012. godine, VIS Novi Dan osvojio je nagradu publike.

 

VIS Novi Dan su:

Stevan D. Jovanović – vokal

Gvozden Jovanović – vokal

Boris Živulović – gitara

Uroš Bogdanović – klavijature

Mihailo Ivković – gitara

Petar Stefanović – bubanj

Borivoje Rančić – bas gitara

Aleksandar Ristić – gitara

 

Chubby Ludwigs

Chubby Ludwigs je nastao 2011/12 godine. Prvu postavu su činili, Petar Stefanović (bas), Aleksandar Ristić (gitara), Mihailo Ivković (Gitara), Ivan Stanković (bubanj). Nakon nekoliko svirki na mesto bubnjara dolazi David Nedeljković. Pored autorskih pesama, sviraju i obrade (Country Joe and the Fish, Led Zeppelin, Jimi Hendrix...)

 

Chubby Ludwigs su:

David Nedeljković – bubanj

Petar Stefanović – bas gitara i vokal

Mihailo Ivković – gitara i vokal

Aleksandar Ristić – gitara

Komentari