Koncert: ELEKTRIČNI ORGAZAM

Jedan od najpoznatijih i najdugovečnijih srpskih rok sastava – Električni orgazam – konačno će 9 decembra u Domu omladine Beograda koncertno provisati svoj novi, izuzetno uspešni album “To što vidiš to i jeste”. Ovaj album predstavlja novo poglavlje u razvoju ovog izuzetnog benda, kroz naglašeno okretanje ka melodijskim linijama i povratak klavijaturiste Ljube Đukića, jednog od osnivača grupe. Album je dobio sve pohvale kritike i predstavlja jedan od najprodavanijih u istoriji Električnog orgazma, koja traje već preko 30 godina.

Ulaznice su u pretprodaji na Blagajni DOB, po ceni od 850 dinara.

Osim koncerata Električni orgazam u saradnji sa Dallas Records uskoro priprema i novo, duplo, vinilno izdanje sa ne objavljenom bonus pesmom, kao i dupli multimedijalni CD (delux edition) koji sadrži  četiri snimljena spota za pesme “Nemaš nikom ništa da daš”, “Mister Ministar”, “Ti to možeš” i “Bliži Suncu” , te nekoliko do sada ne objavljenih “živih” snimaka, kao i potpuno novu pesmu “Sedam dana (Je nekad dovoljno)”,  kao i single-edit verzije prvih pet singlova sa albuma “To što vidiš to i jeste”. Oba izdanja će se naći u prodaji posle Nove godine.

Karte za koncert u Domu omladine Beograda su već u prodaji, po ceni od 850 dinara. Osim beogradskog koncerta 09. decembra u DOB-u, Električni orgazam će uskoro nastupiti u sledecim gradovima: 25. novembar Inđija, 26. novembar Požarevac, 01. decembar Kragujevac (Dom omladine),  02. decembar Jagodina,  02. i 03. februar  2012. Niš…

 

 

Komentari