Koncert: E-play sa gostima Концерт: E-play са гостима

Dom omladine Beograda predstavlja koncert grupe E-play sa gostima. Bend E-play po prvi put u karijeri pravi specijalan koncert na kojem će podeliti binu beogradskog Doma omladine 27. novembra sa svojim dragim prijateljima i muzičarima.

Ulaznice su u prodaji na Ticket Vision blagajni u Domu omladine Beograda, po ceni od 800 RSD.

 

“Ovo će biti veoma značajan koncert za nas na kojem ćemo imati čast da zasviramo zajedno sa našim prijateljima koji su nam na razne načine pomogli. Kroz našu, ne tako malu, karijeru stekli smo puno prijatelja i nadam se da ćemo svi biti dobro i da će se spisak gostiju samo širiti do 27. novembra. Uskoro ćemo i objaviti nekoliko imena, a neke goste ćemo sačuvati i za iznenađenje” izjavila je pevačica i basistkinja Maja Cvetković

 

 

Alternativni bend E-Play ima pet studijskih albuma, a tokom 2020. godine objavio je, posle CD-a i digitalnih platformi i prvi vinil u karijeri album „Sloboda“.  Tokom pandemije bend je bio veoma aktuelan i prilagođavao se novim okolnostima na razne načine: nastupao je online na holandskom Eurosonic festivalu, objavio spot “Sloboda” u kome se pojavljuje Sloboda Mićalović, dobio je nagradu za pesmu i spot godine “Sloboda” od RTS-ove emisije Bunt, objavio “Srešćemo se neki drugi put live” verziju.  Svirali su na čak dva filmska festivala tokom letanje sezone 2021. godine i na bezbroj ostalih muzičkih festivala, među kojima su i velika bina Beer festa, EXIT fusion stage, Nisomnija, Air fest, Al Rock fest i mnogi drugi.

 

Koncert “E-play sa gostima” zakazan za 27. novembar u 21 sat organizuje Dom omladine Beograda uz podršku organizacije SOKOJ.

 

Komentari