Koncert: DEL ARNO BEND

Cena ulaznice: 600 dinara

Pod pokroviteljstvom konzulata Jamajke u Srbiji, Del Arno Bend ima čast da vas pozove na koncert kojim će obeležiti prvih 30 godina karijere!
Del Arno Bend, prvi autorski reggae roots bend na ovim prostorima, proslavlja ove godine 30 godina rada, tri decenije tokom kojih je pronosio na svim prostorima ex-Yu poruke mira, ljubavi i tolerancije. Osnivači, braća Vladan i Jovan Matić, su davne 1986. predstavljali ozbiljan kuriozitet na domaćoj rok sceni jer je DAB naprosto bio jedini bend takvog muzičkog usmerenja.

Vreme i okolnosti u regionu pokazali su da je postojala potreba za takvim porukama i takvim bendom, a nastajanje čak tri generacije reggae naslednika DAB-a je potvrdilo da je grupa doprinela ustoličenju novog muzičkog pravca na ovim prostorima. 24 decembra, u sali Amerikana, Doma omladine Beograda, grupa će upriličiti koncert kako bi obeležila svoj 30. rođendan, i tako se našla u privilegovanom klubu onih muzičara koji imaju 30 + godina karijere. Za tu priliku priprema se poseban program koji neće nimalo ličiti na sadašnji koncertni set, a čitav događaj snimaće se audio i video sa idejom da se trajno sačuva uspomena na ovaj, za grupu izuzetno važan dan. Među muzičarima naći će se, kao gosti, i nekadašnji članovi grupe a u pripremi su još neka iznenađenja. S toga vas pozivamo da nam se pridružite i zajedno sa nama obeležite 30 godina reggae/roots-a u Srbiji i regionu!

http://www.delarnoband.com/

https://www.facebook.com/delarnoband/

 

 

 

Komentari