Koncert: Deca Apokalipse

Deca Apokalipse nastupaju u Beogradu nakon dve godine i to u Klubu Doma omladine Beograda. Tom prilikom, Deca će koncertno promovisati svoj poslednji singl pod nazivom ”Zalog Večnosti”, kao i istoimeni EP koji će se pojaviti pod okriljem izdavačke kuće Nocturne Media. Zajedno sa Decom Apokalipse, te večeri će nastupati i bendovi Iskaz, D Zoo i Brat.
Ulaznice se mogu nabaviti preko EVENTIM mreže, cena u pretprodaji iznosi 500 RSD, dok će na dan koncerta iznositi 700 RSD.

 

Deca Apokalipse su bend koji svojim pristupom kako muzici tako i tekstovima ne ostavlja nikog ravnodušnim. Od  prvog pojavljivanja na domaćoj sceni privukli su pažnju na sebe originalnošću i jedinstvenim spojem raznih muzičkih pravaca i žanrova u jednu integralnu celinu. Nakon prvog albuma “Era papirnih grobova”, koji je pobrao odlične kritike i publike i medija, Deca objavljuju EP pod nazivom ”Zalog Večnosti”, koji će se pojaviti pod okriljem izdavačke kuće Nocturne Media. Na ovom EP-u će se naći i nesvakidašnji četrnaestominutnii singl po kojem EP i nosi naziv ”Zalog Večnosti”.

Iskaz je renomirani bend sa desetogodišnjim stažom koji iza sebe ima 4 studijska albuma i nebrojeno festivalskih i klupskih nastupa u Srbiji i regionu. Svojom fuzijom hip-hopa, fanka, hard-kora i mnogih drugih muzičkih pravaca, doprli su do mnogobrojne publike koja je uvek brojna tokom njihovih nastupa.

D Zoo je subotički bend sa dva studijska albuma izdata za Nocturne Media kao i brojnim učešćima na koncertima i festivalima od kojih je najznačajnija pobeda na Zaječarskoj gitarijadi koja im je donela snimanje drugog albuma, kao i generalni proboj na srpskoj sceni. U svojoj muzici kombinuju razne žanrove, a tekstovi benda inspirisani su urbanim temama, sa kritičkim diskursom stvarnosti.

Brat je užički bend inspirisan pank i hard-kor muzikom koji je sve više prisutan na domaćoj sceni. Nakon mnogo koncerata i tri demo snimka, planiraju i realizaciju prvog studijskog albuma.

Deca Apoklalipse, Iskaz i D Zoo su već imali nekoliko zajedničkih koncerata po Srbiji, pa je dobra prilika da ih vidite zajedno sa bendom Brat u Klubu Doma omladine, u subotu 10. februara.

Prvi na binu izlazi Brat u 20:30. Nakon njih nastupa D Zoo od 21:15, a Iskaz počinje u 22:10. Veče zatvaraju Deca Apokalipse svojim nastupom od 23:10.

Komentari