Koncert: d r a m

d r a m je superstar indi elektro too-much-pop rokenrol bend sa beogradskih opština. Nastao jednog maja dve hiljade sedamnaeste od dečaka koji se već poznaju iz starog benda, d r a m je tokom 2019. ostavio trag na muzičkim poljima sa četiri singla ”Nije sve kao što izgleda”, ”Sami”, ”Letnja” i ”Daj mi sve” i albumom „Nećemo promeniti svet“ koji je svetlost dana ugledao 25. 12. 2019.

 

Osim studijskog rada, d r a m je bio vredan i svirao skoro svuda, pa i na prostoru ex države. Grupa je zgazila na bine Exit-a, Arsenal festa, Belgrade Beer festa, Doma omladine Beograda i Beer Gardena sa Irie fm, festivala Stična (SLO), Dev9tke, kao i na scene mnogih drugih klubova širom republike. Za sada. Njihove ambicije su astronomske i očekujte još mnogo …

Izdavač je PGP RTS, producent je Ivan Mirković – Bambi (Svi na pod, Bojana Vunturišević).

Trenutno  d r a m  je objavio video za novi singl „Mi nećemo promeniti svet“ – naslovnu pesmu sa albuma i najavljuje i priprema svoj prvi veliki samostalni koncert u Domu omladine Beograda (Sala Amerikana) 21. marta.
Paralelno sa tim bend nastupa intenzivno po Srbiji i regionu (Kruševac, Niš, Stara Pazova, Zaječar, Novi Sad, Inđija, Stara Pazova, Pančevo, Smederevska Palanka, Požarevac, Vinkovci …) promovišući svoj album i svoju muziku.

 

 

d r a m su:
Stefan Aćimović: gitare, vokali
Marko Arizanović: klavijature, vokali
Branko – Bane Dimitrijević: bas gitare, vokali
Pavle Savić: bubnjevi, vokali

 

“Odlučili smo da se muzikom bavimo ozbiljno. Sve ulažemo u d r a m i želimo da nam ovo bude životni poziv.
Možda sve zvuči malo pretenciozno, ali ovo nam nije hobi, i ne želimo da budemo demo bend  nijednog trenutka… Mi smo u muzici non-stop. Pratimo sve što se radi, snima, pravi. Savremena muzika svakodnevno doživljava metamorfozu, neke stvari postaju prevaziđene, pojavljuju se novi koncepti, i želimo da budemo u tome koliko god je to moguće.”, poručuju članovi benda d r a m.

 

 

Komentari