Koncert: BULLET FOR MY VALENTINE Концерт: BULLET FOR MY VALENTINE

Svetski poznati metalcore sastav Bullet For My Valentine, nastupiće po prvi put u karijeri u Srbiji, tačnije u beogradskom Domu omladine 3. aprila! Organizator koncerta je agencija MM Concerts.

Velšani su zvanično nastali 1998. godine kao Jeff Killed John da bi nešto kasnije ime promenili u Bullet For My Valentine a debi album The Poison objavili 2005. Od tada su odsvirali koncerte/turneje po celom svetu i objavili još pet studijskih albuma od kojih je poslednji Gravity izašao za Spinefarm prošle godine.

Dobitinici su i mnogih nagrada za najbolje novajlije (Welsh Music Award), najbolji britanski bend (Metal Hammer), te najbolje singlove (Kerrang!)

Bend trenutno čine pevač/gitarista Matt Tuck, gitarista Michael Paget, basista Jamie Mathias, te bubnjar Jason Dowld.

Na izričit zahtev benda odabran je Dom omladine Beograda kao intiman koncertni prostor na kome će najposvećeniji fanovi imati šansu da zajedno sa bendom kreiraju nezaboravnu atmosferu na premijernom koncertu u Srbiji.

 

 

Ulaznice će biti u prodaji u petak 01. februara, tačno u 11:00 prepodne, putem Ticketvision i Gigstix prodajnih mreža.

Broj ulaznica je striktno limitiran na svega 800 primeraka i nakon što kapacitet bude rasprodat istih više neće biti u opticaju, niti će koncert biti prebačen u neki veći prostor.

Cene:

2.500rsd – specijalna akcija, prvih 100 ulaznica

3.000rsd – pretprodaja

3.800rsd – na dan koncerta

 

https://www.bulletformyvalentine.com/

https://www.facebook.com/BulletForMyValentine/

Komentari