Koncert: ANTON I HEVI HIPI BEJBI

Velikim koncertom novog benda Nebojše Antonijevića Antona biće otvorena druga regionalna muzička konferencija KONTAKT 2018.

Ograničeni broj ulaznica za koncert grupe Anton i Hevi Hipi Bejbi dostupan je po promotivnoj ceni od 800 dinara na blagajnama Eventima i u kafeu Šikarica (Skadarska 22). Redovna cena ulaznica biće 1.000 dinara, odnosno 1.200 dinara na dan koncerta.

,,Balkanski Keith Richards“, ,,prva gitara EX-YU prostora”, ili jednostavno ANTON, ima novi bend: Hevi Hipi Bejbi!

,,Anton se oduvek izdvajao i zato mu nikada nisu bili potrebni ni vatrometi ni egzibicije da bi se izdvojio kao najvažniji ovdašnji gitarista” – Aleksandar Žikić

Debi album ,,Rečeno, učinjeno ili ne, od toga sve zavisi!” grupe Anton i Hevi Hipi Bejbi objavljen je u decembru 2017. godine pod etiketom Odličnog hrčka i već se pominje kao kultno izdanje domaćeg rokenrola. I sam bend može da se nazove supergrupom jer ga pored Antona čine Darko Kurjak (Partibrejkers), Dušan Ševarlić Ševa (Veliki Prezir, Eva Braun) i Robert Telčer (Partibrejkers, Veliki prezir).

,,A ljubav i prijateljstvo, sve ono što je bez cene za mene, ostaće zauvek život moj” kaže Anton u pesmi ,,Suvišni”… I ljubav i prijateljstvo u sredu, 21. marta, preseliće na scenu Doma omladine Beograda – na veliki beogradski koncert, na prvi nastup grupe Anton i Hevi Hipi Bejbi.

Antonovim nastupom u Domu omladine Beograda biće otvorena i druga regionalna muzička konferencija Kontakt 2018, na kojoj će se okupiti predstavnici najznačajnijih festivala iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore i Makedonije, a koji će kroz primere dobre prakse, inspirativne tribine, kreativne panele i javne diskusije, ukazati na nove trendove i još jasnije mapirati region kao izuzetno plodno muzičko tlo – u svakom muzičkom smislu!

Legendarni beogradski sastav iz prednovotalasnog perioda ZVUK ULICE, grupa iz koje je kasnije nastao VIS Idoli, ponovo je aktivan i nastupiće kao specijalni gosti na koncertu benda Anton i Hevi Hipi Bejbi!

Originalni članovi grupe Kokan Popović (bubnjevi i vokal), Vlada Divljan (gitara i vokal), Zdenko Kolar (bas, prateći vokal), Dragana Milković (klavijature, vokal), Bora Antić (saksofon) imali su ideju o ponovnom okupljanju originalne postave grupe još pre nekoliko godina, ali je iznenadni i prerani odlazak Divljana, između svega ostalog, omeo i planove o reaktiviranju grupe.

Uz nove mlađe snage Miloša Milosavljevića (gitara) i Duleta Trnavca (saksofon), Kokan, Dragana i Zdenko su odlučili da ZVUK ULICE mora da živi!

Trenutno u studiju Digimedia rade na finalizaciji svog novog albuma u produkciji Koje (Disciplin A Kitschme), a u sredu, 21. marta, ZVUK ULICE će nastupiti kao gosti na koncertu novog benda Nebojše Antonijevića Antona, Anton i Hevi Hipi Bejbi, na otvaranju druge regionalne KONTAKT muzičke konferencije.

Komentari