Koncert: ANA ĆURČIN sa bendom

Ana Ćurčin je mlada kantautorka iz Beograda, čija se popularnost na regionalnoj muzičkoj sceni intenzivno razvijala tokom poslednjih godinu dana kroz raznovrsne klupske svirke i nastupe na festivalima. Na solističkom koncertu u Domu omladine Beograda, u pratnji lajv benda u sastavu Danilo Tirnanić – bubanj, Dušan Veljković – gitara i Vladimir Milićević – bas, predstaviće svoj “novi” zvuk, koji se postepeno menjao tokom poslednjih godinu dana kroz nastupe i saradnju sa brojnim muzičarima i bendovima.

Anin repertoar čine autorske pesme na engleskom jeziku, a ono što ih čini posebnim je nežna kombinacija vokala, akustične gitare i bubnjeva. Njena muzika se slobodno kreće kroz žanrovske odrednice inde-roka i američkog folka, a mediji su je proglasili jednom od „najboljih prestavnica domaće amerikana scene“.  

Anin autentičan i snažan vokal beogradska publika imala je priliku da čuje na “Americana Night Festivalu” u maju ove godine, kao i na dva rasprodata koncerta u KC “Grad” – solističkom i sa Dukatom Strajnićem iz Stray Dogg-a. Na ovogodišnjem EXIT festivalu nastupila je sa svojim pratećim bendom na JDX Backstage-u.

Kao najavu za prvi studijski album koji priprema, imate priliku da čujete Anin drugi singl “I Can’t” , za koji je snimila i spot u režiji Marije Radosavljević i Marije Ninković. Prvi singl “Cut Loose” svoj YouTube život počeo je krajem januara ove godine i do sada je imao 10.000 pregleda.

Aninu muziku možete čuti na sajtu anacurcin.com.

Cena ulaznice za koncert u Domu omladine 29. novembra iznosi 500 dinara, a ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mestima Eventima.

 


Komentari