K-pop Gangnam Stlye žurka Vol.2

Cena ulaznice 150 din.

Nakon velikog uspeha prve K-pop žurke u Domu omladine, koja je organizovana u septembru, nastavljamo serijal večeri posvećenih korejskoj pop muzici, u saradnji sa Udruženjem ljubitelja japanske pop kulture „Sakurabana“. K–pop je skraćenica za muzički podžanr koji se odlikuje maštovitim kostimima i lepršavim melodijama. Korejska muzika postaje sve popularnija među mlađom populacijom koja je bliska azijskoj pop kulturi.

 

Korejska pop muzika se sve više sluša među mladima, naročito nakon što se na internetu pojavila hit pesma Psy – Gangnam style.
U oganizaciji Doma omladine Beograda i sekcije Sounds of Asia u subotu 13 oktobra u klubu DoB-a, održaće se druga po redu žurka na kojoj će posetioci imati priliku da čuju i uživaju u korejskim pop hitovima. Za dobru atmosferu i odabir muzike pobrinuće se D.J. Haseo. Karte se mogu kupiti na biletarnici Doma omladine.
Ukoliko imate muzičku želju, slobodno je postavite na FB strani napravljenoj povodom ove žurke: https://www.facebook.com/sakurabana.beograd

 

 

Komentari