IndieBelgrade 2021 Koncert: John Bonham and His Backing Band IndieBelgrade 2021 Концерт: John Bonham and His Backing Band

Poseban i važan segment ovogodišnjeg, 7. Festivala nezavisnog američkog filma „IndieBelgrade, biće muzika, koja ima veze sa filmom ili sa “amerikana” muzičkim pravcem. Subota, 20. novembar rezervisana za nastup autora koji je spiritus movens srpskog nezavisnog i „garažnog“ filma: Milutin Petrović publici  festivala predstaviće premijerno svoj najnoviji muzički projekat John Bonham and His Backing Band, u kojem ostvaruje saradnju sa Anom Rodić, književnicom i lajv art performerkom, koja je i njegova partnerka u privatnom životu.

 

Ulaznice za koncert su u prodaji na Ticket Vision blagajni u Domu omladine Beograda, po ceni od 700 RSD*.

Ovogodišnji, sedmi po redu, Festival nezavisnog američkog filma „IndieBelgrade donosi izvesne promene i nov, bogatiji programski koncept. Pored predstavljanja uobičajeno atraktivnog i uvek svežeg pogleda na savremnu severnoameričku nezavisnu filmsku scenu, Dom omladine Beograda, kao organizator festivala, počinje sa razvojem edukativnog, teorijsko-kritičkog i muzičkog programa, a sve u okvirima teme nezavisnog filma i nezavisne umetnosti uopšte. 

Kompletan program 7. IndieBelgrade festivala pogledajte OVDE.

 

*Cena jedinstvene ulaznice za program festivala, koji obuhvata 5 filmskih projekcija i 2 koncerta, iznosi 1500 dinara. Cene pojedinačnih ulaznica su 250 RSD za filmske projekcije i 700 RSD za koncerte.

Komentari