Humanitarni koncert ,,Neko kao ti…”: EVA BRAUN I PRIJATELJI

Cena ulaznice: 1000 dinara. Ulaznice su dostupne na Eventim prodajnim mestima!

Više od tri godine Eva Braun nije održala solistički koncert u Beogradu. U četvrtak, 7. septembra će konačno izaći pred prestoničku publiku uz brojne prijatelje i humani povod.

 

U Domu omladine Beograda 7. septembra Eva Braun će binu deliti sa

Giletom (Električni Orgazam),

Kojom (DISCIPLIN A KITSCHME),

Koletom (Veliki Prezir),

Mikijem Ristićem (Darkwood dub),

Gvozdenom (Kristali)

Ognjenkom i Nikolom (Autopark),

Sergejem Trifunovićem,

i grupama Ničim izazvan i Magic Bush.

 

***

Humanitarni koncert pod nazivom ,,Neko kao ti…” pod pokriteljstvom NORBS – Nacionalna organizacija za retke bolesti Srbije i DMD Srbija organizuje se u cilju prikupljanja sredstava za unapređenje nege i lečenja obolelih od Dišenove mišićne distrofije.

 

Dišenova mišićna distrofija (skraćeno DMD) je jedna od najčešćih retkih neuromišićnih bolesti od koje isključivo boluju dečaci koji usled ubrzanog propadanja mišića već najkasnije sa dvanaest godina budu vrlo teško pokretni, a retko dočekaju dvadeseti rođendan.

 

Cilj organizacije DMD Srbija je podrška osobama obolelim od Dišenove mišićne distrofije i povezivanje međunarodnih kliničkih ispitivanja sa dečijim relevantnim klinikama u Srbiji, kao i uključivanje obolelih dečaka iz Srbije u klinička ispitivanja lekova specijalizovanih za potencijalno lečenje Dišenove mišićne distrofije.

Komentari