Glitch Records Showcase Glitch Records Showcase

Sada već tradicionalni Glitch Records Showcase održaće se u subotu 18.03. u Domu omladine Beograda i idealna je prilika da na jednom mestu uživo čujete više izvođača sa Glitch Records etikete: Manivi, Mapo Keys, Goran Gump i Weird Fishes. Samo za najbrže u prodaji je ograničena količina promo ulaznica po ceni od 1000 RSD na prodajnim mestima Ticket Vision i onlajn.

Takođe, dostupne su i Merch ulaznice po ceni od 2000 RSD uz koje ćete na ulazu moći da preuzmete Glitch Records majicu (neohodno je da nakon kupovine na glitch.press@gmail.com pošaljete Vašu VIP ulaznicu kako bi se unapred dogovorili oko veličine majice).

Filip Bulatović (umetničko: Mapo Keys) će uz svoj sastav koji čine vrhunski muzičari iz Beograda izvesti autorske numere, a osim dobro poznatog programa i pesama “Mirisi u Magli” i Ti i ja”, bend će izvesti i nekoliko numera koje će tek biti objavljene.

Manivi je do sada objavila 2 albuma, prvi jednostavnog naziva “Manivi” i drugi album “Mirror” koji je kombinacija soulful melodija, progresivnih harmonskih aranžmana i elektronske muzike. Istovremeno je i veoma zapaženim singlovima “Niko neće znati” i “Nek izgore” najavila šta njena publika može da očekuje od novog materijala koji je u pripremi.

Goran Milojević (u narodu poznatiji kao Goran Gump) je naš poznati muzičar, a znano je i da oko sebe okuplja isto tako poznate, ali i odlične muzičare. Barem će tako biti ovog puta, kada će u punom sastavu izvesti pesme sa svog aktuelnog debi albuma “Sad sam se probudio”.

Weird Fishes je prešao dug put od cover dua, do svog aktuelnog debi albuma “Šta ako”, sa kojeg su se izdvojile pesme “Voda zove” i “Hoda i sagoreva”. Ovaj duo je u međuvremenu prerastao u četvoročlani bend, a za Showcase tradicionalno spremaju sastav iznenađenja.

Komentari