DECAYING WITH THE BOYS 4 DECAYING WITH THE BOYS 4

Godišnji festival Deacaying With The Boys uveliko predstavlja tradicionalni događaj benda Violent Chapter, sa ciljem da beogradskim pobornicima najjačeg zvuka približi svoj senzibilitet van domena poimanja jednog benda. Cilj je jasan – učvršćivanje hardcore, metal i punk scene i dobar provod!

Četvorka se odigrava 19. oktobra, a ove godine će domaćini imati čast da dele binu sa:

Last Hope – hardcore (Sofija, Bugarska)

Kada se pomene hardcore iz Bugarske njihovo ime je prvo što pada na pamet. Tako je od 1995. godine, od kada kao bend i postoje. Oni su oličenje žanra i suština svega što on predstavlja – energičan nastup i jasna poruka! Njihove turneje po Evropi i deljenje bine sa najzvučnijim imenima scene suludo je pominjati. Ove godine imamo čast da ih ugostimo i ponovo vidimo uživo u Beogradu.

 

 

 

Expectations – melodic hardcore (Sofija, Bugarska)

Emocija je ono što ih možda i nabolje opisuje – Expectations iz Sofije uveliko su poznati celom regionu, a u Beograd ne dolaze prvi put. Iza sebe imaju tri albuma i nekoliko EP-eva, što dovoljno govori o njihovoj prisutnosti i aktivnosti. Na Decaying With The Boys 4 dolaze posle tačno deset godina postojanja pa, ako do sada niste, eto prilike da čujete ovaj energično/melanholični hardcore bend iz susedne nam Bugarske!

 

Dishumanity – hardcore punk (Kragujevac)

Hardcore, crust, downbeat, punk… okarakterišite ih kako vam volja ali oni nisu ni malo naivni! Dolaze iz Kragujevca, postoje od 2009. u različitim sastavima, a danas su jedan od najboljih live bendova u regionu. Skoro su se vratili sa uspešne EU turneje, pa gde bolje prilike nego da godinu zaokruže i na #DWTB4!

 

H2O2 – skate punk (Beograd)

Beogradski skate punk a nisu veterani? Tako je, napokon postoji i takav bend. H2O2 su mlade punk-rock nade, u čijem su sastavu članovi pretežno sa metal scene. Tu su da nas podsete na tinejdžerske dane i zvuk sa kojim je dobar deo nas ušao u melodične vode.

 

VIOLENT CHAPTER – hardcore metal (Beograd)

Jako je teško biti domaćin i nastupati, pa i ove godine to predstavlja dodatni izazov. U vezi s tim, još jednom ćemo da se potrudimo i ovekovečimo ovaj svečaRski trenutak!

 

 

 

Cena karte iznosi 600 RSD.

 


DECAYING WITH THE BOYS
predstavlja sve vas koji sa nama učestvujete u ovom malom kultu.

Hvala na tome!

Komentari