Beogradska premijera predstave “Soundtrack za film koji nije snimljen” + koncert Kralja Čačka! Београдска премијера представе “Soundtrack за филм који није снимљен” + концерт Краља Чачка!

Nakon dužeg vremena u Dom omladine vraća se Kralj Čačka  i to u dvostrukoj ulozi, ne samo kao kantautor već i kao deo neskakidašnje muzičke predstave. Soundtrack za film koji nije snimljen, predstava sa pevanjem, u kome songove izvode Kralj Čačka i Nina Bajsić , svoju beogradsku premijeru imaće 18. novembra  u Domu omladine.

 

Soundtrack za film koji nije snimljen, pozorišno-radijski dijalog u produkciji Radio Teatra sastoji se od poetskih, proznih i muzičkih zapisa koji su nastali u formi dijaloga između Beograda i Zagreba, odnosno između beogradskog pesnika, kantautora i slikara, Nenada Marića (Kralj Čačka) i zegrebačke pesnikinje, kantautorke i dramaturškinje, Nine Bajsić. Dve  kompozicije iz  predstave su već objavljene kao singlovi: “Obrnut red stvari” i “Voz, vlak”.

Pored Kralja Čačka i Nine Bajsić, na sceni je prisutna i naratorka, Pavlica Bajsić Brazzaduro, a zvuk i atmosferu predstave dopunjuju Dino Brazzoduro i Lana Deban.

Posle predstave Kralja Čačka će održati koncert, što je prlika za ljubitelje njegove muzike da ga čuju nakon dužeg vremena.

“Rijetko kada sam u kazalištu toliko uživao u bliskosti, mjeri i skladu,kao na Soundtracku za film koji nije snimljen“, izjavio je nakon predstave Darko Rundek.

Ulaznice po ceni od 1.200 din dostupne su na svim Tickets prodajnim mestima i onlajn.

 

 

 

Komentari