Beogradska Disko Žurka: 50 godina Radio Beograda 202

Pozivamo vas na Beogradsku Disko Žurku u Domu omladine povodom jubilarnog 50. rođendana Dvestadvojke koja ima ogromne zasluge u popularizaciji disco muzike u regionu tokom 70-ih i 80-ih!

 

DISKO JE uveliko IN a Beogradska Disko Žurka – Belgrade Disco Fever najveća DISKO ŽUREZA u Srbiji! Disk-džokeji su udružili energiju sa plesnim ekipama i pozivaju vas da nam se pridužite u zabavi koja se dešava tamo gde joj je i mesto – na ogromnom podijumu za ples!

Utisci sa prošlih žurki pršte na sve strane! Sa svakom žurkom raste i broj zaljubljenika u disko zvuk. Koliko će nas biti 29. juna, to zavisi od vas. Vrtimo vam nezaboravne DISKO i ITALODISKO hitove 70-ih, 80-ih, ali i novije sjajne koji stopalima ne daju da miruju.

Da li ste znali da disko i balet čine zapanjujući spoj? Beogradska Disko Žurka vam i ovoga puta sprema plesno iznenađenje u obliku DISKO POKRETA!! Nećemo unapred otkriti sve, već morate doći i videti, ali sigurni smo da ćete uživati.

Pozovi svoju ekipu na DISKO PODIJUM! Vidimo se 29. juna – hajde da svi zajedno đuskamo uz muziku koja je za to stvorena!

Ulaz: simboličnih 200 dinara

Komentari