K-pop World Festival Serbia 2017.

Posle sjajnog prvog takmičenja koje je prošlo u odličnoj atmosferi i sa sjajnim rezultatima ambasada Koreje ponovo otvara vrata K-pop World Festivala!
Ove godine ambasada Koreje priprema još veća iznenađenja i još više događaja kojim će predstaviti korejsku kulturu, a jedan od finalnih događaja Dana korejske kulture je glavna audicija K-POP WORLD FESTIVAL-a, koja će se održati 17. juna u Domu omladine Beograda, sala Amerikana, od 19:00.

Ovo takmičenje je zvanični svetski K-pop događaj, čiji lokalni ogranak organizuje ambasada Republike Koreje u Srbiji, ove godine po drugi put. Pobednik takmičenja u Srbiji prolazi u uži izbor kandidata sa šansom da bude pozvan na finalno međunarodno k-pop takmičenje u Koreji. Na takmičenje se mogu prijaviti svi državljani Republike Srbije, ali u slučaju da je takmičar maloletan, potrebna je pismena saglasnost roditelja ili staratelja.

Takmičenje ima nekoliko faza a najbolji takmičari, odnosno takmičarske grupe, koje prođu selekciju na osnovu videa, ulaze u drugi krug takmičenja – audiciju uživo, koja će se održati 17. juna od 19:00, u sali Amerikana Doma omladine Beograda. Rezultati kvalifikacija i spisak grupa i takmičara koji su prošli na audiciji biće nakandno objavljeni. Nakon audicije, biže dodeljene nagrade najuspešnijim takmičarima.

 
Za sve informacije i propozicije takmičenja posetite zvaničnu FB stranicu ambasade Koreje: https://www.facebook.com/events/1721658581183576/

 

 

Komentari