HVALA SVIMA KOJI SU DONELI HUMANITARNU POMOĆ U DOB!

Zahvaljujemo se svim građanima koji su se do sada pridružili akciji prikupljanja pomoći, kao i svim volonterima koji su pomagali zaposlenima Doma omladine Beograda u dežurstvima i sortiranju prispele pomoći. Tokom prethodnih devet dana, na prihvatnom punktu u centralnom holu DOB-a, prikupljene su velike količine hrane, odeće i sredstava za higijenu i dezinfekciju. U koordinaciji sa službama Grada Beograda sva prikupljena pomoć predata je u centralni prihvatni magacin na Beogradskom Sajmu.

Dom omladine Beograda obaveštava javnost, da zbog drastično smanjenog intenziteta pristizanja pomoći, od danas prekida sa prikupljanjem humanitarne pomoći za ugrožene u poplavama u prostoru DOB-a. Pozivamo građane koji su u mogućnosti da i dalje doniraju neophodne potrepštine, da pomoć donesu u neke od punktova koji rade: http://info.poplave.rs/centri-za-dostavu-pomoci

 

Od samog početka katastrofalnih poplava koje su zadesile Srbiju, Dom omladine Beograda  angažovao se sa svim svojim ljudstvom i raspoloživim resursima  i pridružio naporima da se u najkraćem roku prikupi pomoć za sve ugrožene.

Dom omladine Beograda nastavlja sa humanitarnim radom i u predstojećem periodu, tokom ove nedelje obavestićemo javnost o programskim aktivnostima koje su u pripremi, a koje imaju za cilj da se sakupi finansijska pomoć za ugrožene u poplavama.

Takođe, podsećamo da pomoć za postradale u poplavama možete uputiti i putem poruke na broj 1003, koji važi za sve mobilne mreže, a cena je 100 dinara.

Komentari