Premijera filma ”Potpisani 8”

Premijerna projekcija osmog i poslednjeg nastavka filmskog serijala ”Potpisani” pod punim nazivom ”Potpisani 8 – Treger”, održaće se 7. aprila u sali ”Amerikana” beogradskog Doma omladine. Specijalni gosti: Milojko Pantić, Vudu Popaj i inspektor Blaža.

Cena ulaznice je simbolična i iznosi 150 din.

Žanr: Komedija / Ratni / Mjuzikl
Trajanje: 57 min
Uloge: M. Kovač, D. Dimitrijević, M. Đukić, D. Stokić, B. Andrejević…
Scenario/Režija: Marko Kovač
Produkcija: MK Art Studio, Beograd 2018/2019.

 

Beograd, 1945. godina. Oslobođenje je stiglo. Međutim, preostale nemačke jedinice, skrivene po katakombama i kanalizacionim podzemnim mrežama, noću prave velike nevolje stanovništvu. Ozloglašeni pukovnik Treger, maskiran u neprimetnog prolaznika, pokušava da se pacovskim kanalima izvuče iz Beograda, dok se njegov nalogodavac i veliki vođa u svom bunkeru u Berlinu premišlja pred najvećom životnom dilemom. Sve ukazuje na činjenicu da za Preleta i Gluhog još uvek ima posla..

 

O autoru:
Marko Kovač je rođen u Beogradu 1981. godine. Diplomirao je arhitekturu u Beogradu a filmom se aktivno bavi unazad 12 godina. Dobitnik je nekoliko nagrada, uglavnom za kratki film, što na domaćim a što na internacionalnim festivalima medju kojima su Jameson Empire Awards u Londonu, Nikon European Film festival u Londonu, Revija nezavisnih filmova na Rudniku, MikroFAF Beograd…

Komentari