POSTFESTUM u Domu omladine Beograda

Ekskluzivno i samo u Domu omladine Beograda možete pogledati neke od najuzbudljivijih filmova sa ovogodišnjeg FEST-a! U ponedeljak, 9. marta, po ceni od 200 dinara za projekciju prikazujemo ostvarenja: “Bele noći poštara Andreja Trjapacina”, “Samuraj”, “Priče” i “R-100″.

Dobitnik srebrnog lava za režiju, metfizička priča o ruskoj stvarnosti  film slavnog reditelja Andreja Končalovskog „Bele noći poštara Andreja Trjapacina“ oduševio je i festovsku publiku koja je na svim projekcijama ispunila sale do poslednjeg mesta.

„Samuraj“ je jedan od „najotkačenijih“ filmova nastalih prošle godine koji u sebi spaja uzbudljivost punokrvnog trilera sa žestokom imaginacijom sa mnoštvo pop kulturnih referenci. Uzbudljiv, zastrašujući, nezaboravan – jedno od najvećih iznenađenja ovogodišnjeg FEST-a!

„Priče“ je poslednji film iranske rediteljke Rakšan Bani-Etemad , dobitnik nagrade za scenario na poslednjem Venecijanskom festivalu. Još jednom ova poznata autorka zaseca iransko društvo tamo gde je najosetljivije pružajući nam retku priliku da kroz životne priče otkrijemo ono univerzalno.

R-100“ svakako je jedan od najbizarnijih, najlascivnijih  i nazabavnijih filmova koje ste imali prilike da vidite u svom životu. Film u kome se mešaju SM saga i melodrama, šašav humor i pop reference, psihonalitika i treš estetika – jednom rečju autentičan kult film koji predstavlja jedinstveno gledalačko iskustvo!

Program:
Ponedeljak 9. Mart 2015
Dom omladine Beograda
Cena ulaznice 200 din
16h Bele noći poštara Andreja Trjapacina (Rusija 2014, 90’)
18h Samuraj (Nemačka, 2014,79’)
20h Priče (Iran, 2014,88’)
22h R– 100 (Japan, 2013,100’)

Komentari