FABelgrade 2018.

Konferencija posvećena digitalnoj fabrikaciji i “fab lab” konceptu u preduzetništvu! Besplatan ulaz, uz obaveznu registraciju na sajtu!
Organizacija: FAB inicijativa, Polyhedra fab lab, 3D Republika, Asocijacija MAKER, pod pokroviteljstvom Američke ambasade u Srbiji, uz podršku Ambasada Kanade i Ambasade Kraljevine Holandije, Ultimejker kompanije, Francuskog Instituta, Instituta BioSens i DIATOMIC projekta

FABelgrade2018. (www.fabelgrade.io) je novo izdanje regionalne konvencije posvećene promociji digitalne fabrikacije (3D štampe i srodnih tehnologija), fab lab koncepta tj. upotrebe ovih tehnologija u nastavi, nauci i preduzetništvu i njihove primene u drugim oblastima – inženjerstvu, dizajnu, arhitekturi, industriji.

 

FABelgrade2018
. se odvija tokom 28. i 29. aprila 2018. u Domu omladine Beograda.

 

Program uključuje predavanja i panel diskusije kao i veći broj praktičnih radionica i prezentacija regionalnih fab labova i kompanija u oblasti digitalne fabrikacije.

 

FABelgrade2018. govornici su globalni i regionalni lideri u ovoj oblasti: www.fabelgrade.io/speakers, uključujući stručnjake iz 3D bioprintinga, robotike i “interneta stvari”, mejkerskog “do-it-yourself (DIY)” pristupa nauci i obrazovanju.

 

FABelgrade2018. praktične radionice će se odvijati u pravom fab lab-mejkerspejsu na licu mesta, koji će sadržati sve fab lab alate i mašine kao što su različiti modeli 3D štampača, laserski sekači, CNC mašine i DIY elektronika.

Komentari