SPIRITUALNI ŠOK

Ciklus: Šok uživo/Koridori DOB-a
Govore: Nenad Bekvalac i Aleksandar Radivojević

Duhovi su tema od kojih mnogi imaju fobiju, a nekima predstavlja zabavu. Uklete kuće, hoteli, groblja,šume, ulice, kola – razlika je samo da li je taj duh dobronameran ili možda samo želi da vas uplaši. Najverovatnije želi da umrete u najgorim mukama, odnosno od straha. 

Nas najviše zanimaju oni koji se trude na sve načine da vas liše života. Potrudićemo se da vam damo uvid u načine na koje će to pokušati, da vas pripremimo na slične situacije i način da eventualno preživite. A oni koji se plaše mogu slobodno da dođu da ih izlečimo. Pridružite nam se u istraživanju SPIRITUALNOG ŠOKA!

“ŠOK KORIDOR” – kultna emisija uređivačkog dvojca, Nenad Bekvalac i Aleksandar Radivojević, svojevremeno emitovana na beogradskim TV stanicama, od 2008. godine redovan je programski sadržaj Doma omladine Beograda. Ciklus tribina “ŠOK UŽIVO//KORIDORI DOB-a” stekao je veliki broj poklonika, ne samo među filmofilima već i među stručnom javnošću. Bekvalac i Radivojević se bave graničnim i marginalizovanim filmskim žanrovima, ali takođe svojim jedinstvenim kritičarskim pristupom plediraju i za stvaranje nove estetike filma u Srbiji. Dva puta mesečno ovaj program se odvija uživo pred posetiocima Doma omladine, koji uz brojne filmske inserte imaju priliku da učestvuju u razgovoru i otvoreno polemišu sa autorima i njihovim gostom.

Komentari