OUTDOOR ŠOK

Ciklus: Šok uživo/Koridori DOB-a
Govore: Nenad Bekvalac i Aleksandar Radivojević

Prošli put smo vas proveli kroz ULIČNI ŠOK i pokazali šta sve može da vas sačeka. Ovog puta vas vodimo van urbanih delova, u šume, na planine i otvoreno more ili u neku zabit u kojoj ste se našli jer ste pogrešno skrenuli. Na vašem putu može vas zadesiti neka elemetarna nepogoda, ako ste bas srećne ruke mozete da naletite na neku životinju. 

A u najboljem slucaju na nekog redneka, koji želi od vas da napravi jelo ili da vas pre toga siluje ili da ubodete premiju pa to odloži nakon što vas ubije. Pridružite nam se u istraživanju OUTDOOR ŠOKA!

“ŠOK KORIDOR” – kultna emisija uređivačkog dvojca, Nenad Bekvalac i Aleksandar Radivojević, svojevremeno emitovana na beogradskim TV stanicama, od 2008. godine redovan je programski sadržaj Doma omladine Beograda. Ciklus tribina “ŠOK UŽIVO//KORIDORI DOB-a” stekao je veliki broj poklonika, ne samo među filmofilima već i među stručnom javnošću. Bekvalac i Radivojević se bave graničnim i marginalizovanim filmskim žanrovima, ali takođe svojim jedinstvenim kritičarskim pristupom plediraju i za stvaranje nove estetike filma u Srbiji. Dva puta mesečno ovaj program se odvija uživo pred posetiocima Doma omladine, koji uz brojne filmske inserte imaju priliku da učestvuju u razgovoru i otvoreno polemišu sa autorima i njihovim gostom.

Komentari