MOJ FILM JE BOLJI OD TVOG #11

Ulaz slobodan!

4 pitanja o filmu / 3 gosta / 2 minuta za odgovor / 1 pobednik

Tribina, kviz, revolveraški obračun, rolerkoster. Žestoke diskusije o filmu kakve još niste videli! Novi program u Domu omladine za filmske entuzijaste, pasionirane gledaoce, poznavaoce trivije, i sve koje zanima film. Zabavne diskusije o filmu, ljudi koji poznaju film za ljude koji vole film.

 

Volite li Trejnspoting? Jeste li gledali nastavak, i kako vam se čini? U martu se u filmskom ringu bavimo filmovima u kojima bitnu ulogu igraju psihoaktivne supstance. Provokativna pitanja i još provokativniji gosti. Rediteljka Vanja Kovačević, scenarista Kosta Peševski i dramaturg Ljubinka Stojanović izneće svoja mišljenja, a mi ćemo ih, uz pomoć publike, ocenjivati.

Autori i sudije: Miloš Petrik, Miloš Cvetković i Sofija Vuković.

 

******************************

Svakog meseca u Domu omladine Beograda različiti gosti odgovaraće na po četiri pitanja voditelja. Svaki gost imaće po dva minuta da odgovori na svako pitanje, kao i po 30 sekundi da replicira i komentariše odgovore drugih. Voditelj će bodovati svaki odgovor, ceneći znanje, kreativnost i ubedljivost argumenata odgovora. Gost koji osvoji najviše bodova je pobednik. U slučaju nerešenog rezultata, dva izjednačena gosta idu u tie-break, dobijaju blic-pitanje a publika glasanjem određuje ko je dao ubedljiviji odgovor.

Dobrodošli u filmski ring Doma omladine Beograda!

 

Komentari