DAN AMERIČKIH KOLEDŽA

Međunarodni akademski centar vam u novembru predstavlja američko obrazovanje kroz oči nekadašnjih studenata!
Manifestacija je besplatna, a prijavljivanje je obavezno – online na sajtu Centra ili na licu mesta pre dolaska.
Sva pitanja o „Danu američkih koledža“ možete poslati na mejl office@iacbg.org

 

Diplomci američkih univerziteta, trenutni studenti i neki od roditelja američkih studenata će vam u nedelju, 19. novembra predstaviti kako izgleda studirati i živeti u Americi. Osim razgovora o samim institucijama na kojima su stekli osnovne akademske titule, sa diplomcima se može pričati i o opštim stvarima u vezi sa obrazovanjem u Sjedinjenim američkim državama – radnim obavezama studenata, ispitima, životom u kampusu i oko njega.

 

Dan američkih koledža organizuje Međunarodni akademski centar, domaća organizacija koja kao deo mreže savetodavnih i obrazovnih centara EducationUSA predstavlja zvanično mesto u Srbiji za informisanje o obrazovanju u Sjedinjenim američkim državama.

Na licu mesta biće i savetnici Centra koji će pomagati zainteresovanim potencijalnim studentima i njihovim roditeljima da razreše nedoumice u vezi sa konkretnim pitanjima.

 

Ako ste završili koledž u Americi i želite da predstavite drugima svoje obrazovanje, kontaktirajte nas elektronskom poštom ili pozivom na 065/3349639 tokom radnog vremena.

 

Koga sve možete očekivati na ovoj manifestaciji? Do sada nam je učešće potvrdilo više od trideset nekadašnjih studenata američkih univerziteta, među kojima su Harvard, Loyola College of Law, University of Penn/Wharton, Babson College, Northeastern University, Chapman University, Kenyon College, University of Texas at Austin, Penn State, Cornell University, Amherst, Princeton, Grand Valley State University, Grinnell College, University of Georgia, University of Arkansas, UCLA, San Diego State University i drugi.

Komentari