BUSINESS ENGLISH WORKSHOP//OKTOBAR 2011 – APRIL 2012

Sa zadovoljstvom možemo da vas obavestimo da zbog velikog interesovanja počinjemo formiranje tri nove grupe za radionicu BUSINESS ENGLISH CONVERSATION program.

Nakon uspesno zavrsenog prvog ciklusa u AC Beograd nastavljamo sa programom “Bussines English Conversation Workshop” koji pruža učesnicima mogućnost da steknu osnovne komunikacijske veštine na engleskom jeziku u poslovnim situacijama.

 

Počevši od oktobra 2011. godine do aprila 2012. godine (oktobar-novembar-decembar –  februar-mart-april-maj)

utorkom od 19.30 do 21.00 časova,
četvrtkom od 17.30 do 19.00 časova, ili
četvrtkom od 19.30 do 21.00 časova

učesnici će imati priliku da uz priručnik Market Leader Intermediate, sastavljen od stručnjaka Financial Times-a, uvežbaju svoje veštine poslovne komunikacije i korespodencije na poslovnom engleskom jeziku.

Business English Workshop Concept

O programu..
Počevši od oktobra 2011. godine do aprila 2012. godine, učesnici će imati priliku da uz priručnik Market Leader Intermediate, sastavljen od stručnjaka Financial Times-a, uvežbaju svoje veštine poslovne komunikacije i korespodencije na poslovnom engleskom jeziku. Priručnik je namenjen razvoju veština poslovne komunikacije i korespodencije na engleskom jeziku za ljude čiji je engleski maternji jezik, ali se pokazao kao veoma koristan i za ostale učesnike kojima engleski nije maternji jezik a dovoljno dobro vladaju jezikom i koristi se u oblasti razvoja ljudskih resursa širom sveta.

O Medijatoru..
Uloga medijatora Slobodana Torovića je, pored vođenja radionice, takva da on posreduje između učesnika radionice i knjige Market Leader. Poenta je da učesnici između sebe što više razgovaraju i oslobode se prilikom razgovora uz brojne savete i sugestije kako da poprave svoj izgovor i nauče da iskažu svoje ideje, misli i inicijative. Ekonomista, sa međunarodnim i domaćim iskustvom i formalnim i neformalnim obrazovanjem na polju medijacije, međunarodnih odnosa i ekonomske diplomatije u Beogradu, Washingtonu i Londonu već pet godina vodi ovakav tip radionice poslovnog engleskog jezika u kulturnom centru u Novom Sadu kroz koju je organizovano prošlo stotinak učesnika, dok privatno nudi svoje usluge ovog tipa poslovnim ljudima i zainteresovanim stranama u celom regionu Balkana. Više informacija možete pronaći na website-u www.integrum.rs

O radionici
Radionica je za učesnike od 18 do 35 godina, zaposlene, nezaposlene i studente. Odabir učesnika vrši se oprobanom metodom i formiraјu se tri grupe od 15 učesnika raznih profila. Za učešće u radionici učesnici moraju imati barem osnovno poznavanje engleskog jezika, da ga čuju, razumeju i da mogu da se sporazumevaju. Metodologija rada je medijatorska – kao lider grupe Slobodan Torović je u poziciji medijatora izmedju učesnika i knjige. U procesu rada učesnici se podstiču da što vise razgovaraju, greše, nauče da se poslovno izražavaju kroz splet situacija opisanih u knjizi, konverzacijskih vežbi, glume realnih situacija itd. Učesnici će biti deljeni u male grupe od po troje ili četvoro i imati grupne zadatke. Svaki “Unit” deli se na dva dela, prvi je tekstualno/konverzacijski a drugi je predstavlja studiju slučaja (Case Study).
Radionica i sama knjiga nije izmisljena već realna, tekstovi su iz stvarnog zivota poslovnih ljudi i kompanija sa svih meridijana.

Uslov za sticanje sertifikata na kraju radionice stiče se minimalnim učešćem u radu radionice od 70% dolazaka. Test i ocenjivanje ne postoje. Svako onaj ko zalaganjem i dolaskom oplemenjuje rad radionice, radi na sebi u saradnji sa drugima stiče mogućnost sticanja sertifikata od strane direktne institucije ispred kulturnog predstavništva SAD.

Radionica funkcionise po principu „chip in”. Svaki učesnik je obavezan da u označenu kutiju priloži minimalni prilog od  200 RSD po radionici.

Prijavu za radionicu možete preuzeti ovde.
Popunjenu prijavu pošaljite na amc@bgb.rs ili amcorner@domomladine.org do 20. septembra 2011. godine.

Komentari