BESPLATNA RADIONICA: NAPRAVI SVOJ MINIMIKOFON

Trećeg dana festivala SUTRA, koji se u Domu omladine Beograda održava od 21. do 23. novembra biće održana radionica ”Napravi svoj Minimikofon”, koju će održati autori Mikofon_Unisona Saša Spačal i Anil Podgornik. Radionica će se održati u nedelju od 12 do 18 sati ispred sale Amerikana. Učešće  u radionici isključivo uz prijavu. Broj učesnika je ograničen. Prijave za radionicu slati na radionice@domomladine.org najkasnije do petka 21. novembra.

Broj učesnika je ograničen, prednost će imati mladi umetnici ili naučnici, a presudno za izbor će biti motivaciono pismo, koje treba poslati u prilogu zajedno sa osnovnim ličnim informacijama i brojem telefona. Izabrani će biti lično obavešteni.

 

Napravi svoj minimikofon! Napravi priključak za komunikaciju kroz andregraund mrežu sveta! Socijalne mreže  u svakodnevnom fukcionisanju definišu identitet i proširuju komunikacijski biotop u nezamislivim pravcima. Da li želiš da se povežeš sa mnogo većim mrežama, prevaziđeš ljudsku rasu, uđeš u pravi „andregraund“ i ideš tamo gde ljudsko uvo do sada nije bilo? Da li želiš da izoluješ zvuk gljiva i povežeš se sa većim organizmima u svetu, naučiš kako gljive mogu da zamene plastiku, izlečiš ljude i spaseš svet? Sve tajne našeg planetarnog andergraunda o značaju gljiva u ekosistemu i njihovom uzgajanju biće otkrivene na radionici. Bićeš sposoban da pronađeš svoju vezu sa gljivama praveći sopstvenu biohakovanu muzičku kutiju – minimikofon. Radionica Minimikofon deo je projekta Soft Control.

Više o projektu Mikofon_Unison možete naći na strani https://www.domomladine.org/vesti/festival-s-u-t-r-a/

Komentari