BELGRADE DESIGN DISTRICT

Godinu dana nakon osnivanja prvi srpski dizajn district, „Choomich Design District”, dobija podršku Skupštine grada Beograda i gradonačelnika. Autentičnost i potencijal ovog koncepta koji promoviše domaću autorsku modu, dizajn i umetnost time dobija veći značaj.

Ovom prilikom, organizovanjem modne revije i proslave prvog rođendana, „Choomich Design District“ menja svoje ime u „Belgrade Design District“ (BDD), ali svoj život nastavlja na starom mestu u Čumićevom sokačetu!

BDD ne predstavlja još jedan u nizu šoping molova, to je mesto susreta beogradskih / srpskih umetnika različitih profesija. To je mesto za ljude sa stilom.

Pored garderobe afirmisanih i mladih domaćih modnih dizajnera, tu možete pronaći dizajnirani nakit, obuću, tašne i ostali aksesoar, kao i sitnice za uređenje doma, nameštaj i umetnička dela.

Dizajn je ključna reč i BDD teži da promoviše domaći dizajn u najširem smislu!
Uspešan dizajn sadrži tri glavne komponente – ideju, emociju i kreaciju.
Ideja nas pokreće, emocija inspiriše, a kreacija ispunjava!

Zbog toga je  BDD:   Ideja, Emocija, Kreacija!

Na modnoj reviji videćete rad 40 dizajnera koji su deo Belgrade Design District-a: od afirmisanih imena domaće modne scene kao što su Zoran Stanić, Peđa Nerić, Sonja Krstić, Bojan Milisavljević, trenutno aktuelnih mlađih dizajnera, Ane Ljubinković, Tamare Radivojević, Dejana Despotovića, Tijane Pavlov, Sestara Stevančević do mladih novih nada Ivane Ristić, Predraga Đuknića, Dejane Ivanišević

Komentari