BALKAN ART FASHION EVENT – BAFE

Balkan Art Fashion Event – BAFE je alternativna umetnička manifestacija, nastala sa idejom da promoviše regionalnu modnu scenu i pruži šansu mladim, nedovoljno afirmisanim, dizajnerima da prikažu svoje talenat širokoj publici. Održava se 11. put i predstaviće preko 40 dizajnera iz regiona! BAFE se održava već pet godina za redom, dva puta u toku jedne godine –  ima svoje prolećno i zimsko izdanje!

 
BAFE je višednevna manifestacija na kojoj se svakodnevno održava 10-ak modnih revija koje prikazuju kako kolekcije mladih dizajnera, tako i sezonske, komercijalne i tematske revije i na taj način omogućava mladim autorima da se nađu rame uz rame sa već etabliranim modnim profesionalcima.
 
Događaji u organizaciji BAFE-a su povod za okupljanje umetnika i studenata koji dobijaju priliku da rade u struci i da stečena znanja primene u praksi.
 
BAFE je otvoren za modne i grafičke dizajnere,  fotografe, vizuelne umetnike, novinare i sve druge kreativne pojedince koji žele da se uključe u organizaciju ovog, na našim prostorima, jedinstvenog događanja.
 
BAFE tim je posle četiri uspešno realizovana događaja i velikog interesovanja koje je izazvao među mladim kreativcima u regionu, odlučio da stavi još snažniji akcenat na umetničku komponentu mode i da iz domaćeg projekta preraste u regionalni pod nazivom Balkan Art Fashion Event.
 
Učesnici:
MLADI, NOVI MODNI DIZAJENRI
FAKULTET PRIMENjENIH UMETNOSTI-
DIZAJN TEKSTILA
VISOKA TEKSTILNA ŠKOLA STRUKOVNIH
STUDIJA
METROPOLITAN UNIVERZITET-
MODNI DIZAJN VIŠA ŠKOLA “MOD ‘ART” ACCADEMIA DEL LUSSO
FAKULTET ZA UMETNOST I DIZAJN „DžON NEZBIT“ –
MODNI DIZAJN PREKO 50 MLADIH DIZAJNERA IZ REGIONA

Komentari