Women Lead Women Lead

Cilj ovog programa je jačanje znanja engleskog jezika na polju preduzetništa i proširenje znanja o vrednosti žena preduzetnica među studentima i mladim profesionalcima. Program je podeljen u 9 sesija koje će obuhvatiti razvoj ličnih i poslovnih veština.

Program će uključivati prepoznavanje lične tendencije prema preduzetništvu, motivaciju i alate vođene akcijama, poslovno modelovanje, definisanje vrednosti i orijentaciju na rešenje problema.

? Četvrtkom u 17.30, ulaz je slobodan.

7. novembar u 17.30 – Jednostavan način za razumevanje, planiranje i praćenje finansija
14. novembar u 17.30 – Da li je ravnoteža moguća i ostvariva
28. novembar u 17.30 – Postavite svoje ciljeve visoko

Moderator programa je Sonja Dakić, iskusna preduzetnica i biznis mentorka, životno motivisana za rad i razvoj društvenog preduzetništva. NLP trener i mama dvoje dece koja rado deli svoja znanja i kontakte jer veruje da tako čini ovaj svet boljim mestom za život. Sonja je 2011. godine sa svojom prijateljicom pokrenula socijalno preduzeće Daj Daj d.o.o. za proizvodnju ekoloških platnenih pelena od bambusovog vlakna, jedinog tekstilnog proizvoda u Srbiji koji nosi Eko znak RS.
Dobitnica specijalnog priznanja za inovativnost Udruženja poslovnih žena Srbije, TEDx govornica i predavač na mnogim domaćim i stranim konferencijama. Poslednjih godina drži treninge i radionice na temu preduzetništva, javnog nastupa i razvoja veština. 2018. godine pokrenula je sopstveni mentorski program Živi*Radi*Voli u saradnji sa ICT HUB-om u Beogradu.

Komentari