Predavanje o Elance platformi

Elance je vodeća svetska platforma za rad putem Interneta i pionir u današnjoj freelance revoluciji. Danas više od 800.000 firmi i 3 miliona frilensera koristi Elance u više od 170 zemalja.

Inovativne svetske kompanije, male firme i novoosnovane kompanije koriste Elance bazu talenata, praveći timove softverskih inženjera, programera aplikacija, veb i grafičkih dizajnera, kopirajtera, istraživača tržišta, analitičara podataka, marketing stričnjaka za društvene medije, agenata za korisničke servise i drugih profesionalaca.

Godišnje se više od million frilens poslova obavlja preko Elance-a, različitih kategorija. Najveći deo zarade frilensera iz Srbije dolazi upravo iz IT i kreativne industrije, a procenjuje se da je potencijal mnogo veći s obzirom da su, prema dosadašnjim statistikama, frilenseri sa područja Srbije visoko kotirani kao odgovorni i kvalitetni saradnici.

Prezentaiju će voditi Tamara Gavrić, mobilizator koji sarađuje sa kompanijom Elance na području Srbije, i sama dugogodišnji uspešni korisnik ovog servisa i frilenser. Prisutni će biti u mogućnosti da pitaju sve što ih zanima.

Komentari