I&F McCann Ćošak: Samohrani roditelji – kako do posla?

Predavanje se održava u okviru I&F McCann Ćoška u saradnji Američkog kutka sa I&F McCann Grupom Beograd i uz podršku Doma omladine Beograda i Udruženja “Roditelj”.
Predavanja u okrviru I&F McCann Ćoška su besplatna i svi zainteresovani mogu da se prijave putem mejla: beograd@americancorners.rs. Broj mesta je ograničen.

Predavanje Samohrani roditelji – Kako do posla?  je koncipirano tako da pomogne i nauči samohrane roditelje kako da pripreme CV, ostave dobar prvi utisak i pokažu potencijalnim poslodavcima stečeno znanje, veštine i motivaciju za posao. Predavanje je namenjeno pre svega samohranim roditeljima koji traže posao ili žele da promene radno mesto.

Danas su namposredstvom interneta i drugih platformi dostupna mnogobrojna pravila vezana za pisanje biografije i saveti za pripremu razgovora za posao. Stoga je naročito bitno prepoznati koja od tih pravila i saveta stvarno pomažu, kao i kako pripremu najprimerenije prilagoditi tipu kompanije ili organizacije u kojoj želite da radite. Svaki segment nastupa pred potencijalnim poslodavcem zaslužuje posebnu pažnju i ključno je znati iskoristiti dobijenu šansu. Uz temeljnu pripremu, možete biti u situaciji da ubedite poslodavca da stepravi izbor za njega, uprkos objektivnim nedostacima kao što je na primer manjak iskustva. Nasuprot tome, nedovoljno razumevanje procesa zapošljavanja i neuspeh da se predstavite može dovesti do toga da propustite posao iz snova.

Komentari