BUSINESS ENGLISH WORKSHOP

Sa ponosom možemo da vas obavestimo da počinjemo novi program koji dodatno obogaćuje program rada AC Beograd! Nakon 5 godina rada u Američkom kutku u Novom Sadu predstavljamo vam program “Bussines English Conversation Workshop” koji pruža mogućnosti učesnicima da steknu osnovne veštine komunikacije na engleskom jeziku u poslovnim situacijama.

Počevši od aprila do novembra 2011. godine (april-maj-jun – septembar-oktobar-novembar), sredom od 17.30 do 19.00 časova učesnici će imati priliku da uz priručnik Market Leader Intermediate, sastavljen od stručnjaka Financial Times-a, uvežbaju svoje veštine poslovne komunikacije i korespodencije na poslovnom engleskom jeziku.

Business English Workshop Concept

O programu
Počevši od aprila do novembra 2011. godine (april-maj-jun – septembar-oktobar-novembar), sredom od 17.30 do 19.00 časova učesnici će imati priliku da uz priručnik Market Leader Intermediate, sastavljen od stručnjaka Financial Times-a, uvežbaju svoje veštine poslovne komunikacije i korespodencije na poslovnom engleskom jeziku. Priručnik je  namenjen razvoju veština poslovne komunikacije i korespodencije na engleskom jeziku za ljude čiji je engleski maternji jezik, ali se pokazao kao veoma koristan i za ostale učesnike kojima engleski nije maternji jezik a dovoljno dobro vladaju jezikom i koristi se u oblasti razvoja ljudskih resursa širom sveta.

O Medijatoru

Uloga medijatora Slobodana Torovića je, pored vođenja radionice, takva da on posreduje između učesnika radionice i knjige Market Leader. Poenta je da učesnici između sebe što više razgovaraju i oslobode se prilikom razgovora uz brojne savete i sugestije kako da poprave svoj izgovor i nauče da iskažu svoje ideje, misli i inicijative. Ekonomista, sa međunarodnim i domaćim iskustvom i formalnim i neformalnim obrazovanjem na polju medijacije, međunarodnih odnosa i ekonomske diplomatije u Beogradu, Washingtonu i Londonu već pet godina vodi ovakav tip radionice poslovnog engleskog jezika u kulturnom centru u Novom Sadu kroz koju je organizovano prošlo stotinak učesnika, dok privatno nudi svoje usluge ovog tipa poslovnim ljudima i zainteresovanim stranama u celom regionu Balkana. Više informacija možete pronaći na website-u www.integrum.rs

O radionici
Radionica je za učesnike od 18 do 35 godina, zaposlene, nezaposlene i studente. Odabir učesnika vrši se oprobanom metodom i formira se grupa od 30 učesnika raznih profila. Za učešće u radionici učesnici moraju imati barem osnovno poznavanje engleskog jezika, da ga čuju, razumeju i da mogu da se sporazumevaju.Metodologija rada je medijatorska – kao lider grupe Slobodan Torović je u poziciji medijatora izmedju učesnika i knjige. U procesu rada učesnici se podstiču da što vise razgovaraju, greše, nauče da se poslovno izražavaju kroz splet situacija opisanih u knjizi, konverzacijskih vežbi, glume realnih situacija itd. Učesnici će biti deljeni u male grupe od po troje ili četvoro i imati grupne zadatke. Svaki “Unit” deli se na dva dela, prvi je tekstualno/konverzacijski a drugi je predstavlja studiju slučaja (Case Study).

Radionica i sama knjiga nije izmisljena već realna, tekstovi su iz stvarnog zivota poslovnih ljudi i kompanija sa svih meridijana.  
 
Uslov za sticanje sertifikata na kraju radionice stiče se minimalnim učešćem u radu radionice od 70% dolazaka. Test i ocenjivanje ne postoje. Svako onaj ko zalaganjem i dolaskom oplemenjuje rad radionice, radi na sebi u saradnji sa drugima stiče mogućnost sticanja sertifikata od strane direktne institucije ispred kulturnog predstavništva SAD. Kopija knjige će biti obezbeđena od strane AC Beograd.

Cena za učešće na radionici ne postoji već se radi po principu „chip in” – svaki učesnik je u obavezi da u označenu kutiju priloži minimalni prilog od 200RSD po radionici.

 
Prijavu za radionicu možete preuzeti ovde.
Popunjenu prijavu pošaljite na amc@bgb.rs ili amcorner@domomladine.org do 31. marta 2011. godine
.

Komentari