AIESEC – Prijem novih članova

[VESTI NAŠIH PARTNERA]

Preko 100.000 studenata u svetu svoje znanje stečeno na fakultetu svakodnevno nadograđuje, stiče nova iskustva i internacionalna prijateljstva za ceo život vršeći pozitivan uticaj na društvo. Ako i ti želiš da predstaviš svoje ideje i razviješ svoje komunikacione i prezentacione sposobnosti, liderske veštine i osetiš pravi timski rad ovo je prava prilika za tebe!

Studentska organizacija AIESEC Srbija je deo globalne mreže studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Postoji u 124 zemlje sveta i pruža veliki spektar mogućnosti za svakog studenta. Kroz rad u timovima u oblasti finansija, marketinga, saradnje sa kompanijama, na programima odlazeće i dolazeće volonterske i stručne prakse i na projektima, studenti imaju priliku da postanu svesni svojih mogućnosti i iskoriste svoj potencijal.

Svakoga dana, član AIESEC-a je u mogućnosti da radi i komunicira sa ljudima iz celog sveta, sa namerom ostvarivanja zajedničkog cilja – odgovornog ponašanja prema zajednici u kojoj živimo. Sve ovo AIESEC čini pravom sredinom za razvoj odgovornih mladih lidera budućnosti.

AIESEC lokalna kancelarija Singidunum ti sada daje priliku da postaneš njen deo i svojim idejama i radom doprineseš i u isto vreme dobiješ puno! U toku je prijem novih članova!

Prijavu za članstvo u AIESEC-u možeš popuniti i na sledećem linku:

https://podio.com/webforms/8955198/661658

Ne čekaj sutra, jer ti se šansa pruža sada, iskoristi svoj potencijal – danas!

Komentari