AIESEC: Otvaranje projekta “Wonders of Serbia”

[ВЕСТИ НАШИХ ПАРТНЕРА]

Turizam je privredna grana koja se poslednjih godina sve više razvija u našoj zemlji. Svet počinje da gleda na Srbiju kao na zemlju koja može da ponudi nešto novo i drugačije, zbog toga je studentska organizacija AIESEC na Univerzitetu Singidunum odlučila da studentima predstavi turistički potencijal Srbije i aktuelne turističke trendove kroz projekat Wonders of Serbia.

 

 

Wonders of Serbia ima za cilj promociju važnosti zaštite životne sredine, kao i promovisanje neiskorišćenog potencijala Srbije u oblasti turizma  uz već poznate turističke atrakcije. Vizija projekta je da doprinese punom i održivom razvoju turizma u našem regionu i to edukacijom mladih, generisanjem i primenom znanja i novih ideja, kao i uspostavljanje veze sa društvenim, proizvodnim i privrednim sektorima.

Posebno ističemo da su u realizaciju projekta uključeni i studenti iz inostranstva koji su u našu zemlju došli putem našeg programa  Global Citizen. Oni će studente – učesnike konferencije upoznati sa turizmom zemalja iz kojih dolaze i preneti im jedinstvena iskustva koja se mogu primeniti i u našoj zemlji.

Događaj kojim se ovaj projekat Wonders of Serbia otvara je jednodnevna konferencija koja će se održati 13. juna u 10:30h u Kumodraškoj 261, na Univerzitetu Singidunum. Kroz predavanja i radionice stručnjaka iz oblasti turizma, približiće studente sferi turizma i pokazati im kako da njihovim idejama i akcijama doprinesu razvoju neiskorišćenog potencijala srpskog turizma.

Budite deo mladih i ambicioznih ljudi koji će učestvovati na našem projektu. Pozicionirajte se u svetu turističkih kadrova Srbije. Podstaknite razmenu kreativnih ideja i promovisanja Srbije kao brenda. Budite i vi jedan od predstavnika čuda Srbije!

Za više informacija posetite: http://aiesec.org.rs/wondersofserbia/

Vidimo se 13. juna u 10:30h na Univerzitetu Singidunum!

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj i ostvarivanje pozitivnog uticaja na društvo.

Komentari