Koncert: ELEKTRIČNI ORGAZAM

Legendarni rok bend Električni orgazam nastupiće u Beogradu 7. decembra od 21 sat. Koncert će biti održan u jednoj od najlepših koncertnih sala prestonice, sali Amerikana Doma omladine. Bend će ovom prilikom sa beogradskom publikom proslaviti 40 godina od objavljivanja kultnog četvrtog albuma „Kako bubanj kaže”.

 

Pored odabranih pesama sa pomenutog albuma, Električni orgazam će na koncertu, naravno, odsvirati i sve hitove uz koje su odrastale generacije poklonika rok muzike na ovim prostorima, kao što su „Igra rokenrol cela Jugoslavija”, „Zlatni papagaj”, „Bejbe ti nisi tu”, „Da si tako jaka”, „Nebo”, „Svečane bele košulje”, „Seks, droga, nasilje i strah”, „Ne postojim” i mnoge druge.

Ulaznice po promo ceni od 2.200 rsd mogu se kupiti na blagajni Doma omladine, blagajni Beogradske Arene, Efinity štandu (TC Rajićeva, 1. sprat), svim “Moj kiosk” prodajnim mestima, kao i onlajn. Nakon rasprodaje promo kontigenta, redovna, pretprodajna cena biće 2500 rsd, dok će ulaznice na dan koncerta koštati 3000 rsd, ukoliko se ne rasprodaju ranije.

Komentari