[32. BDŽF VESTI] ZBOG BOLESTI MUZIČARA OTKAZAN KONCERT DITERA ILGA

Obaveštavamo posetioce 32. Beogradskog džez festivala da je zbog iznenadne bolesti člana benda, koncert nemačkog džez muzičara Ditera Ilga „Mein Beethoven“ nažalost otkazan. Radi se o nastupu koji je po rasporedu trebalo da se održi u Velikoj sali Doma omladine Beograda u nedelju 30. oktobra, kao drugi po redu, od 21:00. Koncert portugalskog sastava Orchestra Jazz de Matosinhos and João Paulo Esteves Da Silva: „Bela Senão Sem“ biće održan kako je i najavljen, u nedelju 30. oktobra od 19:30 do 21:00.

Beogradski džez festival će omogućiti svim zainteresovanima da 30. oktobra, sa iskorišćenom ulaznicom iz glavnog programa za to veče, prisustvuju i ponoćnom programu od 23:00 u sali Amerikana Doma omladine Beograda, te čuju grupe koje predstavljaju vredne umetničke domete i nove nade domaće džez scene: Silard Mezei Septet, Ščime Trio i Konzilijum.

Kupci pojedinačnih ulaznica za glavni koncertni program 30. oktobra (19:30 Orchestra Jazz de Matosinhos / 21:00 Diter Ilg: „Mein Beethoven“), koji zbog nastale promene u programu žele da vrate ulaznice, povraćaj novca za neiskorišćene ulaznice mogu ostvariti u periodu od 31.10. do 2.11. (radno vreme od 10:00 do 22:00) na Eventim blagajni u Domu omladine Beograda. Povraćaj novca za ulaznicu iz kompleta za ceo glavni program koja važi za 30.10. neće biti vršen.
 
Izvinjavamo se publici zbog mogućih neprijatnosti i zahvaljujemo se na razumevanju.

Komentari