2. StandUpFest oduševio beograđane – Slede još dva dana smeha u Domu omladine Beograda!

Velika sala Doma omladine Beograda sinoć je bila premala da primi sve sugrađane koji su poželeli da se od srca nasmeju i zabave uz originalan humor. Posetioce StandUpFesta dočekalo je neponovljivo iskustvo – puna dva sata smeha i pozitivne energije.

 

Prve festivalske večeri publici se predstavilo šestoro stand up komičara sa eks jugoslovenskih teritorija dokazavši još jednom da je humor univerzalno sredstvo razumevanja među ljudima. Naime, iako različitog stila i senzibiliteta svaki od sinoćnih učesnika našao je ključ da razgali publiku. U ulozi voditelja programa sjajno se snašao član organizacije StandUp.rs – komičar Srđan Dinčić koji je “zagrevao” dosetkama posetioce StandUpFesta pred nastupe svojih kolega: Tina Vodopivca iz Slovenije, Saška Koceva iz Makedonije, Ivana Šarića i Vlatka Štampara iz Hrvatske, Aleksandra Perišića iz Srbije i Aide Bukve iz Bosne i Hercegovine.

U nastavku StandUpFesta, u subotu 20. oktobra, nastupiće još sedam komičara iz okruženja i Srbije, a u završnici festivala 21. oktobra publiku zabavljaju gosti iz Velike Britanije, Kanade i Australije.

http://standupfest.com/

Komentari