14. Jesenji FESTIVAL ZDRAVLJA Beograd 2016.

Na manifestaciji će učestvovati domovi zdravlja, privatne ordinacije, bolnice i apoteke, farmaceutske kuće, fitnes, velnes i banjski centri, proizvođači zdravih proizvoda i prirodne kozmetike, svi oni koji se bave zdravim stilovima života… Javnosti će se, na četiri nivoa u Domu omladine Beograda, predstaviti više od 80 izlagača, predavanja obuhvataju više od 100 tema vezanih za zdravlje i zdrav život, dok će u programima na bini učestvovati više od 1.200 ljudi. Na nekoliko štandova biće organizovani besplatni pregledi za građane, opšteg zdravstvenog stanja i pritiska, merenje nivoa šećera u krvi, zuba, pregledi stanja kože, nutricionistički pregledi… Na festivalu će biti i dosta edukativnih tribina za se zainteresovane građane. Ulaz je besplatan.

 

Za mališane će biti organizovan „Dečiji kutak”, gde će oni moći da crtaju i učestvuju na raznim radionicama, a biće predstavljen i međunarodni projekat „Bolnica za medvediće”, gde deca mogu da donesu omiljene igračke na „preglede”, da razgovaraju sa medicinarima i studentima i razbiju strah od „belih mantila”.

 

U okviru festivala biće održano nekoliko tribina koje će voditi predstavnici medija, a svakih pola sata na bini će se smenjivati programi vežbanja namenjeni za građane svih uzrasta, učestvovaće veliki broj dečijih sportskih klubova, biće prikazane masaže, druženja mališana, dok će u posebnoj sali biti održavana predavanja najeminentnijih stručnjaka iz oblasti medicine, sporta, relaksacije, nege. Biće održane su i degustacije zdravih proizvoda i upoznavanje posetilaca sa proizvodima i uslugama izlagača.

 

Glavni promoter festivala je dr Nada Macura.

 

Više informacija o manifestaciji se može dobiti na sajtu www.festivalzdravlja.com

 

 

Komentari