[VESTI NAŠIH PARTNERA] Treći YouthSpeak Forum u Beogradu!

Omladinska organizacija AIESEC organizuje  treći put zaredom projekat “YouthSpeak Forum” koji će se održati 30. novembra u Envoy Conference Centru na Dorćolu. 

YouthSpeak Forum omogućava mladim ljudima da na jednom mestu razmenjuju mišljenja i ideje sa ekspertima iz različitih oblasti kroz edukativne radionice sa kompanijama i motivacione priče govornika konferencije.

Kompanije Delhaize Serbia, NIS, Mercator i MOL Srbija pobrinule su se da prisutni steknu nove veštine na interaktivnim radionicama, a samo neki od ovogodišnjih govornika su Dragan Vojvodić – CEO i trener Sandler Training, Bojan Mihajlović – autor knjiga “Manipulacija”, “Marketing LIKE” i trener poslovnih veština, kao i mnogi drugi.

Tema ovogodišnjeg Foruma “Take action – Become CEO” će pokrenuti svakog učesnika da već sutra učini prvi korak ka promeni, doneće neke nove ideje i inspirisati da verujete u svoj sopstveni uspeh.
 
YouthSpeak Forum je besplatan za sve učesnike. Uz prisustvo svaki učesnik dobija sertifikat i mnogobrojne poklone od organizatora konferencije. Obezbedite svoje mesto tako što ćete popuniti prijavu ovde.

Komentari