Pravila o privatnosti

Dom omladine Beograda shvata vašu privatnost vrlo ozbiljno. Molimo, pažljivo pročitajte ova pravila o privatnosti jer sadrže važne informacije o tome šta možete očekivati kada Dom omladine prikuplja lične podatke o vama i kako će Dom omladine koristiti vaše lične podatke.

Ova pravila se odnose na prikupljene informacije o posetiocima naše web stranice.

Mi koristimo sve razumne napore kako bi zaštitili vaše lične podatke. Međutim, treba da budete svesni da korišćenje Interneta nije sasvim sigurno i zbog toga ne možemo garantovati punu sigurnost ili istinitost bilo kakvih ličnih podataka koji se prenose vama ili od vas putem Interneta.

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani. Dom omladine se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani. Dom omladine zadržava pravo da unosi izmene u ova Pravila zaštite privatnosti. U slučaju da Dom omladine unese materijalnu izmenu u ova Pravila zaštite privatnosti, ona će biti navedena ovde. Preporučujemo vam da redovno posećujete ovu stranicu jer ako nastavite da koristite ovaj Sajt nakon unošenja bilo kakvih izmena u Pravila zaštite privatnosti, na taj način izražavate svoju saglasnost sa unetim izmenama. U slučaju da Dom omladine unese materijalnu izmenu u ova Pravila zaštite privatnosti, biće izdato obaveštenje o toj izmeni

Kolačići su tekstualne datoteke smeštene na Vaš računar za prikupljanje standardih informacija internet dnevnika i informacije o ponašanju posetioca. Informacije se koriste za praćenje korištenja web stranice i izradu statističkih izveštaja o web aktivnosti. Za dalje informacije o kolačićima posetite www.aboutcookies.org ili www.allaboutcookies.org. Možete podesiti vaš browser da ne prihvata kolačiće i gore navedene web stranice će vam reći kako ukloniti kolačiće iz vašeg browser-a. Međutim, u nekoliko slučajeva neke od naših web stranica možda neće funkcionisati ako uklonite kolačiće iz vašeg browsera.

Sledeća dešavanja

belgrade jazz fest

fedis festival