Koncert: U pol’ 9 kod Sabe

Bend “U pol’ 9 kod Sabe” predstaviće u Domu omladine Beograda svoj treći album “Sve je ovo igra” u izdanju Aquarius recordsa. Koncert je deo promotivne regionalne turneje “Bar me isprobaj” (nazvane prema njihovom poslednjem singlu) kojom bend, uz promociju novog albuma, obeležava i 10 godina postojanja. Osim pesama sa novog albuma, bend će izvesti svoje najveće hitove, a na pozornici će im se pridružiti i gošće iznenađenja!

 

S obzirom na ograničen broj ulaznica, obezbedite svoju na vreme na svim prodajnim mestima Ticket Visiona i online www.tickets.rs po sledećim kategorijama:

Early Birds – 600,00 za 50 najbržih fanova
– Regularna cena – 700,00 RSD
– Na dan koncerta – 800,00 RSD

 

Novi album sniman je u saradnji s dva producenta: Konradom Mulvajem i Marinom Hraščancem. Sabe na ovom albumu pomeraju granice zvuka koji smo navikli da čujemo od njih. Osim devet autorskih pesama, na albumu se nalaze i dve obrade: “Bicikl” Nine Romić i “Propadamo” Ante Perkovića koju su producirali Jura Ferina i Pavle Miholjević.

“U pol’ 9 kod Sabe” sviraju od 2009. godine. U etru su se prvi put pojavljuju 2012. sa singlom “Prihvaćam sve” koji je osam nedelja za redom bio na prvom mestu top liste u emisiji Cener (Radio 101). Prvi album “Prihvaćam sve”, objavili su 2014.godine.

Godinu kasnije (2015.) ostvarili su zapažen nastup na festivalu “Karlovačko RockOff” s pesmom “Starimo” koja je ubrzo osvojila radijski etar (Domaćica godine na zagrebačkom radiju Yammat; hit godine na Ceneru Radija 101). Iste godine potpisuju ugovor s izdavačkom kućom Aquarius Records, za koju su objavili drugi album “Stoj na glavi”, 2017.godine.

 

 

Na idućem RockOff festivalu 2016. godine dobili su priznanje Hrvatske glazbene unije za najbolju koncertno izvođenje za pesmu “Moram”. Na RockOff-u ih je zapazila i Remi (Elemental), a rezultat njihove suradnje je singl “Ja sam netko drugi” 2018. godine, koji će se naći na novom albumu.

 

 

“U pol’ 9 kod Sabe” su: Ana Opalić (klavijature), Martina Zvonić (vokal), Marko Lucijan Hraščanec (el. gitara, saksofon), Helena Ernoić (bas gitara), Zrinka Kolarić (bubnjevi)

Komentari