Koncert: SHORTPARIS // ODLOŽENO Концерт: SHORTPARIS

SAOPŠTENJE ORGANIZATORA KONCERTA: Connected Agency sa žaljenjem obaveštava da je koncert benda Shortparis odložen do daljeg zbog zdravstvenih problema i potreba lečenja jednog od članova benda. Bend će objaviti novi datum koncerta u bliskoj budućnosti. Ulaznice koje su prethodno kupljenje će važiti za novi datum koncerta. Ulaznice je, takođe, moguće vratiti na sledeći način: Ukoliko ste kupili ulaznice na Ticketscloud, možete izvršiti povrat tako što ćete poslati zahtev putem OVOG LINKA; ukoliko ste kupili ulaznice na Tickets.rs ili u Gigstix, možete ih vratiti na bilo kom prodajnom mestu ili poslati mejl na kontakt@tickets.rs ili tix@gigstix.com, ukoliko su kupljene onlajn.

Connected Agency predstavlja Shortparis — avangardni pop bend iz Sankt Peterburga!

Shortparis kreiraju svoju jedinstvenu muzičku estetiku kroz istraživanje i kombinovanje dark elektronike, dens ritmova, post-panka, eksperimentalne nojz muzike, pa čak i akustičnih šansona.

Nakon što su već osvojili titulu “najboljeg živog nastupa u Rusiji”, članovi benda nastavljaju na grade inostranu karijeru gde su prepoznatljivi po teatralnim i zapanjujućim nastupima koji su bliski praksi preformansa u savremenoj umetnosti.

Ekscentrični nastup Shortparis održaće se u kulturnom centru Dom omladine Beograda 13. septembra.

_____

ULAZNICE:

Komentari