Koncert: PLOHO

PLOHO — post-pank bend iz hladnih prostranstava Sibira nastupiće u Beogradu na velikom solo koncertu povodom jubileja, 10 godina postojanja benda!

Dve trećine benda već preko godinu dana živi u Beogradu. U ovom periodu bend PLOHO je imao nekoliko mini-turneja, mnogo solo nastupa širom Evrope, nastupao je na mnogim festivalima kao što su poznati srpski festival EXIT, zatim Wrong Fest i drugi, a zbog popularnosti koju je bend stekao u Južnoj i Severnoj Americi, njihova muzika je tražena širom sveta.

Njihove pesme govore o životu na post-sovjetskom prostoru sa svim svojim upečatljivim karakteristikama: blokovi zgrada, TV propaganda i opresivna svakodnevnica. Bend otkriva i na romantizovan način prikazuje život običnog čoveka iz stana pored. Naizgled nezanimljiv život u njihovoj muzici naslikan je živopisnim bojama sa melanholičnim senkama punim nostalgije za 90-im i 2000-im godinama.

Na programu koncerta biće svi najveći hitovi benda nastali tokom prethodnih 10 godina. Oni koji su bili na dve prethodne rasporodate svirke benda u Beogradu će potvrditi da ovaj koncert ne smete propustiti!

ULAZNICE:

https://cutt.ly/1wmKbMak

Komentari