BARF 2019.

U finalu Beogradskog autorskog rok festivala – BARF nastupiće deset takmičarskih bendova. Finale je zakazano za 15. decembar u 19.30 u sali Amerikana Doma omladine Beograda, a u revijalnom delu programa nastupiće Majdan, Lagana sreda i Rock.

 

Preko 50 bendova i izvođača iz cele Srbije je i ove godine poslalo prijavu za deveto izdanje festivala BARF-a, te je stručni žiri URMUS-a i ove godine imao težak zadatak: „Rešili smo da i ove godine pustimo u finale 10 bendova, umesto predviđenih 6. Vodili smo računa o tome da i ovo finale bude žanrovski šareno i da publika koja dođe u Dom omladine da podrži finaliste zaista ima šta da čuje!

 

FINALISTI festivala BARF 9 su:

VATRENI PRSTEN (Valjevo)

GLASOVI IZ UNUTRAŠNJOSTI (Novi Sad)

RAMPA (Pančevo)

LOUD (Beograd)

NATALEE (Beograd)

MOKRI ASFALT (Beograd)

ULJE  (Kruševac)

TREĆA SMENA (Kruševac)

HOUNTING SOULS (Beograd)

SORABI (Beograd)

 

URMUS je i ove godine za pobednike festivala obezbedio vredne nagrade o kojima se možete informisati na ovom linku: https://urmus.rs/festival-barf/festival-barf-2019

 

Pored bendova finalista u revijalnom delu festivala će nastupiti prošlogodišnji pobednici – Majdan, bend Rock koji je ostavio odličan utisak u prošlogodišnjem finalu, i pobednici Bunt Rok Festivala – Lagana Sreda.

 

Ulaz je i ove godine besplatan, a publika će imati prilike da glasa za svoje favorite i izabere jednog od nagrađenih bendova.  

 

Dođite da podržite nove autorske bendove – vidimo se u finalu devetog Beogradskog autorskog rok festivala!!

 

Linkovi:

Facebook event: https://www.facebook.com/events/2407616069455833/

https://urmus.rs

https://www.facebook.com/BARF2011

https://www.facebook.com/urmus/

Komentari