Ћирилица / Latinica

Vesti

26 Jan

STARTIT: Znam da možemo STARTIT: Знам да можемо

- DOB//Velika sala

U subotu 26. januara u 12 časova STARTIT Srbija organizuje četvrto izdanje događaja “Znam da možemo”. Na njemu ćemo zajedno podvući crtu i sažeti najbitnija dešavanja i postignuća na srpskoj IT sceni u poslednjih godinu dana.

Dalje

26 Jan

9. FESTIVAL EPSKE FANTASTIKE

- Dom omladine Beograda

Organizacija: Udruženje MAČ I MAGIJA
Cena dnevne ulaznice: 200 dinara

Već tradicionalno krajem januara i ove godine održaće se Festival epske fantastike. Festival će trajati 26. i 27. januara (subota i nedelja, sa početkom od 14 časova) u Domu omladine Beograda. Sala Amerikana i Klub su predviđeni za tribine i predavanja, a biće organizovana i predstavljanja raznih društvenih igara, te nas na kraju drugog dana očekuje i kosplej takmičenje ”Vampyre Masqurade‘.

Dalje

01 Feb

Chibicon 2019. Chibicon 2019.

- Dom omladine Beograda

Kako nam se približava zima i nova godina, tako uskoro dolazi vreme i za prvu Sakurabaninu konvenciju u godini – Chibicon! Pošto smo odlučili da promenimo malo Japanizam i da proširimo konvenciju tako da obuhvata teme iz kultura drugih azijskih zemalja, Chibicon nastavlja da bude isto što i ranije, tj. „mini“ konvencija japanske pop kulture.
Dalje
Prošle vesti
Prošle vesti

JANUARSKA BERZA PLOČA

Velika berza ploča, važan kulturni događaj za sve ljubitelje muzike!
Cena ulaznice za posetioce: 120 dinara

Sa tradicijom dužom od trideset godina popularna “BERZA PLOČA” menjala je mesto okupljanja, ali je baza kolekcionara svoje iskustvo prenosila s generacije na generaciju. Jedna od tih lokacija bila je tokom osamdesetih i Dom omladine Beograda, koji je preko 50 godina kultno mestu u srcu prestonice.

 

Dalje
Prošle vesti

BEOGRADSKI DŽEZ FESTIVAL: „BEZ GRANICA” U 2018!

Pod sloganom „Bez granica”, od 25. do 29. oktobra sa velikim uspehom održan je 34. Beogradski džez festival u organizaciji i produkciji Doma omladine Beograda.

Srbija je tih dana bila centar sveta kad je u pitanju vrhunska muzika: umetnici iz Evrope, Azije, Australije i obe Amerike našli su se u Beogradu da prirede neke od najboljih koncerata koje savremeni džez može da pruži!

Dalje
Prošle vesti

BEOPOLIS: Praznici sa prijateljima

- DOB//Glavni hol

Dobra tradicija se nastavlja, i ove godine u Beopolisu “Praznici sa prijateljima” u vreme novogodišnjih i božićnih praznika!
U periodu od 20. decembra odlazeće nam godine, pa sve do 19. januara godine koja nam pristiže, obradovaćemo vas popustom na izdanja prijateljskih izdavača, i eto, to je zajednički novogodišnji poklon za vas od svih nas.

Dalje
Prošle vesti
Prošle vesti
Prošle vesti

[INTERVJU] Grupa The Bestbeat: “Muzika Bitlsa je našla put do srca svih generacija” [ИНТЕРВЈУ] Група The Bestbeat: "Музика Битлса је нашла пут до срца свих генерација"

Popularni beogradski The Beatles tribute sastav The Bestbeat 21. decembra od 20 časova u Velikoj sali Doma omladine Beograda izvešće program posvećen legendarnoj ploči  “White Album“, koja je objavljena 22. novembra 1968. godine. U mnogim izborima za najbolju ploču svih vremena ovo delo se našlo u vrhu, a neretko mu se dodeljuje i posebna pozicija najzagonetnijeg i najuticajnijeg albuma grupe The Beatles.

Ulaznice za koncert su u prodaji preko EVENTIM mreže, po ceni od 800 dinara.

Dalje

Sledeća dešavanja

martovski festival

beogradski jazz festival