Ћирилица / Latinica

Vesti

10 Apr

23 Apr

35. BEOGRADSKI DŽEZ FESTIVAL: MNOGO RAZLOGA ZA SLAVLJE!

Dom omladine Beograda od 22. do 27. oktobra 2019. predstavlja 35. Beogradski džez festival, pod sloganom „Džez svetkovina / Jazz Celebration“!

Jubilarno, 35. izdanje Beogradskog džez festivala donosi mnogo razloga za veliko slavlje! Sama činjenica da je jedna međunarodna muzička manifestacija opstala pred očima najšire javnosti skoro pet decenija, uspešno pronašavši novi identitet u 21. veku, predstavlja razlog za radost cele kulturne zajednice u našoj zemlji, svih ljubitelja muzike, a posebno džez muzičara!

Dalje

20 May

Bora Dugić slavi pedeset godina rada na koncertu u Kombank dvorani!

Bora Dugić, proslavljeni srpski muzičar i virtuoz na fruli, proslaviće pedeset godina umetničkog rada na velikom koncertu 23. maja od 20h u Kombank dvorani. Na ovom gala događaju narodnog stvaralaštva, pod nazivom “Kraljevi frule”, nastupiće još dvojica vrhunskih muzičara: Teodosi Spasov (kaval, Bugarska) i Madalin Luka (panova frula, Rumunija). Koncert organizuje Dom omladine Beograda, uz pokroviteljstvo Sekretarijata za kulturu Grada Beograda, a trojica majstora publici će se predstaviti svojim solo programima, ali i zajedničkim nastupom.

Dalje

20 May

[VESTI NAŠIH PARTNERA] AIESEC: Postani član najveće studentske organizacije! [ВЕСТИ НАШИХ ПАРТНЕРА] AIESEC: Постани члан највеће студентске организације!

Najveća studentska organizacija AIESEC vrši regrutaciju novih članova! Organizacija u Srbiji postoji već 60 godina i kroz nju je prošao veliki broj članova, na čija smo dostignuća ponosni. Ukoliko želiš da naučiš nešto novo iz različitih oblasti, da se usavršiš i razviješ svoje veštine za rad u timu prijavi se i započni svoje AIESEC iskustvo!

Dalje

23 May

ReCap 2019 ReCap 2019

- Dom omladine Beograda

Nacionalni startap događaj koji spaja know how, tehnološka, tržišna rešenja i investicionu priliku za rast.

Dalje

25 May

29 May

02 Jun

10. FESTIVAL EPSKE FANTASTIKE

- Dom omladine Beograda

U nedelju, 2. juna u Domu omladine Beograda biće održao specijalno izdanje Festivala epske fantastike posvećeno ”Igri prestola”, uz uobičajene tribine i društvene igre posvećene generalno epskoj i naučnoj fantastici (Warcraft, JJR Tolkien, Dungeons and Dragons). Posetioce očekuju cosplay na temu karaktera i junaka iz ”Igre prestola”, kao i posebna tribina na kojoj će biti reči ne samo o poslednjem serijalu, već i o knjigama.

Cena ulaznice je 250 dinara.

Dalje

23 Jun

JUNSKA BERZA PLOČA NA PLATOU MILANA MLADENOVIĆA

- DOB//Plato Milana Mladenovića

Velika berza ploča, važan kulturni događaj za sve ljubitelje muzike!

Sa tradicijom dužom od trideset godina popularna “BERZA PLOČA” menjala je mesto okupljanja, ali je baza kolekcionara svoje iskustvo prenosila s generacije na generaciju. Jedna od tih lokacija bila je tokom osamdesetih i Dom omladine Beograda, koji je preko 50 godina kultno mestu u srcu prestonice.

 

Dalje
Prošle vesti

14. FIST: DRAMA QUEEN

- DOB//Klub

DRAMA QUEEN je edukativni program koji se bavi temom drega kao pozorišne umetnosti u okviru 14. FIST-a. Krovna tema 14. izdanja festivala FIST jeste samospoznaja, odnosno pronalaženje, preispitivanje i redefinisanje sopstvenog identiteta, a dreg upravo kroz jednu parateatarsku formu hipertrofira i ukazuje na rodne stereotipe, ujedno vršeći inverziju rodnih uloga.

Dalje

Sledeća dešavanja

martovski festival