Ћирилица / Latinica

Vesti

24 Jun

KONKURS GALERIJE DOMA OMLADINE BEOGRADA ZA IZLAGANJE U 2021. GODINI

Galerija Doma omladine Beograda raspisuje konkurs za izlaganje u 2021. godini (56. sezona). Konkurs je otvoren od 25. juna do 25. jula 2020. godine, za samostalne umetnike i kustoske izložbe-projekte iz zemlje i inostranstva. Konačnu odluku o izabranim projektima za izlaganje u Galeriji donosi Savet Galerije Doma omladine Beograda. Konkurs je otvoren za umetnice i umetnike do 40 godina starosti.

Dalje

01 Jul

08 Jul

09 Jul

Prošle vesti
Prošle vesti

KONCERTI NA ZIDIĆU: SEZONA 2020.

Koncerti na Zidiću, koje Dom omladine Beograda od 2013. godine organizuje na Platou Milana Mladenovića, postali su jedan od omiljenih letnjih kulturnih programa za sve Beograđane i goste našeg glavnog grada. U osmoj sezoni, nastavljamo da svake subote, od 20. juna do kraja avgusta, na otvorenoj sceni otkrivamo nove bendove i predstavljamo neke stare muzičke znance.

Dalje
Prošle vesti

Nastavak programa u Domu omladine Beograda

Dom omladine Beograda, nakon tromesečne pauze uzrokovane pandemijom koronavirusa, nastavlja programske aktivnosti od 12. juna 2020. Programi će se održavati uz primenu svih mera zaštite koje su propisane od strane stručnih službi i nadležnih organa. Posetioce molimo da takođe poštuju propisane mere i budu odgovorni prema sebi i drugima.

Dalje
Prošle vesti

Otkazan koncert grupe d r a m

Zbog situacije sa koronavirusom, bend d r a m odlučio je da koncert planiran za 21. mart 2020. otkaže do daljeg. U nastavku u celosti prenosimo saopštenje benda, u kojem su navedene i informacije oko povraćaja novca za kupljene ulaznice.

Dalje
Prošle vesti

Koncert grupe Nipplepeople seli se iz DOB-a u Barutanu Концерт групе Nipplepeople сели се из ДОБ-а у Барутану

Elektro pop duo Nipplepeople dugoočekivani beogradski koncert održaće ipak 10. jula (21:00) u “Barutani” na Kalemegdanu! Koncert koji zbog celokupne situacije sa pandemijom Kovid-19 do sada nije mogao biti održan u dvorani “Amerikana” Doma omladine, na kraju se premešta u “Bartuanu”, fantastičan prostor za održavanje letnjih koncerata na otvorenom u Beogradu, saopštavaju organizatori iz koncertne agencije “Long Play“.

Dalje
Prošle vesti

Do daljeg odložen koncert Jure Stublića i grupe FILM

Koncert Jure Stublića i Filma najavljen za 15. mart (21:00) u dvorani “Amerikana” Doma omladine Beograda odložen je do daljeg, zbog trenutne situacije sa koronavirusom. “Molimo fanove Jure i Filma za još malo strpljenja – novi datum beogradskog koncerta biće objavljen nadamo se uskoro”, kažu organizatori iz koncertne agencije Long Play.

Dalje

Sledeća dešavanja

martovski festival

belgrade jazz fest