ReCap 2019 ReCap 2019

Nacionalni startap događaj koji spaja know how, tehnološka, tržišna rešenja i investicionu priliku za rast.

 

Beograd 23/24 Maj 2019 – Trendovi i načini investiranja su jedan od bitnijih koraka za razvoj svakog startapa i upravo na tu temu ImpactHub Beograd (https://belgrade.impacthub.net/) treću godinu za redom organizuje ReCap konferenciju (https://belgrade.impacthub.net/recap/koji održava korak sa relevantnim startap i investicionim temama u svetu. Konferencija će se bazirati na predavanjima i masterclass-ovima kao i na povezivanju startapova sa mentorima, partnerima, i potencijalnim (impact) investitorima iz Srbije i Jugoistočne Evrope sa međunarodnim tržištima  kao što su SAD, Izrael, UK i EU. Uz to sama konferencija će bit ii zvanični događaj lansiranja Accelerate2030 programa (https://serbia.accelerate2030.net/).

ReCap donosi vredno iskustvo ukoliko želite da razvijete svoj biznis, jer se bavi core pitanjima trenutnog startap ekosistema kao i rešenjima i savetima, konstruktivnim diskusijama i relevantnim informacijama koje su u koraku sa popularnim temama. Svaki učesnik ReCapa imaće priliku da prisustvuje otvorenom danu za sve (23. maja) i masterclass predavanjima zatvorenog tipa (24. maja).

Tokom dva dana ReCap-a vrhunski svedski predavači govoriće o spoju tržišta i tehnologija, skaliranju preduzetničkih rešenja za SDG-eve (https://www.un.org/sustainabledevelopment/sustainable-development-goals/), SxSE investicionom fondu, kao i razna Bootcamp predavanja i Masterclass program.

Konferencija je namenjena startapovima gde će se kroz kvalitetan mentoring, SxSE predavanja i pitch sesijama pristupiti startap zajednici, osnivačicama i menadžerkama kroz bootkamp program osmišljen za liderke u biznisu, angel and VC investitore i tinejdž preduzetnike.

Tokom događaja prijavljeni učesnii za program Accelerate2030 imaće pristup konferenciji, takođe i priliku da pitchuju svoje ideje na CPC-u (Close Pitching Clubu), i da se kandiduju za finale Accelerate2030 na nacionalnom nivou.  Accelerate2030 je program osnovan od strane ImpactHuba i UNDPa, namenjen je startapovima koji su u fazi rasta, imaju dobar tim i skalabilno rešenje. (više informacija na https://accelerate2030.net/)

  1. maj je otvoren za sve zainteresovane: Startup Bootkamp, key-notes investitora, osnivača i bizis stratega iz Silicijumske doline, Njujorka, Izraela, Velike Britanije i Italije kao i teen stage.
  2. maja imamo ograničen broj karata za Masterclass-ove na temu: Inovativnih modela investiranja, Razvoja biznis liderstva i Trendova na tehnološkom tržištu. Ulaz za masterclass-ove je 90+PDV i uključuje 6 meseci Impact Hub „konekt“ članstava.

Održava se u Domu omladine i prostorijama ImpactHuba Beograd (Makedonska 21)

DA LI JE TVOJ I STARTAP U TOKU? Prijavi se za ReCap!

Prijave dostupne na: https://belgrade.impacthub.net/recap/

Komentari